Rică Răducanu: "Pardo nu trebuia să joace"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a pierdut jocul de la Timişoara, scor 0-1, în urma unei grave greşeli a portarului Pardo. Acesta a respins greşit un balon venit din corner, iar Rusici a marcat nestingherit. Rică

Rapid a pierdut jocul de la Timişoara, scor 0-1, în urma unei grave greşeli a portarului Pardo. Acesta a respins greşit un balon venit din corner, iar Rusici a marcat nestingherit. Rică Răducanu, fost goalkeeper în Giuleşti, a criticat decizia lui Peseiro de a-l titulariza pe spaniolul adus de la Iraklis Salonic.

"Dacă un portar nu joacă mult timp, se întâmplă să greşească aşa cum a făcut-o Pardo. Părerea mea este antrenorii au greşit atunci când l-au băgat în poartă. Debutul trebuia făcut într-un joc din Giuleşti, cu suporterii noştri în tribună. Eu l-am văzut la antrenamente şi cred că este portar bun. Pur şi simplu s-a întâmplat", a explicat Răducanu.

"Tamango" s-a arătat dezamăgit de actualii portari, mai ales că şi Andrade a greşit în jocul cu Dinamo. "Golul marcat de Dinamo, în Giuleşti, a fost din vina lui Andrade. Iar acum Pardo... Şi Coman greşea, dar nu decisiv. El se înţelegea cu apărătorii. Mai ţipa la ei, le mai spunea cum să stea şi nu luam goluri aiurea. Pentru un portar este foarte greu dacă nu se înţelege cu jucătorii, dar să sperăm că ne revenim", a spus fosta glorie rapidistă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite