Dan Petrescu: "VfB este favorită" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre părera lui Dan Petrescu în privinţa echipei germane VfB Stuttgart, intenţia lui Stoichiţă de a aduce un azer în Ghencea sau numărul bătăilor pe minut la care ajunge pulsul unui antrenor. Printre alte subiecte, rapidiştii l-au găsit pe noul Buga, iar Tadici l-a atacat voalat pe antrenorul naţionalei feminine de handbal.

Dan Petrescu: "VfB este favorită". Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a declarat că formaţia germană VfB Stuttgart este favorită în întâlnirea de mâine, dar afirmă că trupa ialomiţeană nu află doar în trecere prin Germania. Tehnicianul Unirii nu este încântat de schimbările de pe banca celor de la Stuttgart, însă este de părere că dacă jucătorii vor fi concentraţi pot obţine un rezultat ce poate propulsa echipa română în optimile Champions League, scrie ProSport. "VfB este favorită. Joacă acasă, au mai multă experienţă internaţională şi în plus, după atâtea rezultate proaste, trebuie să obţină şi rezultate bune", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Un azer în Ghencea.
Stoichiţă a pus ochii pe Abişov, un jucător pe placul lui Gigi Becali: are şanse să fie transferat gratis şi nu cere peste plafonul impus la 120.000 de euro pe sezon. Stoichiţă a început căutările pentru unul dintre cele trei posturi considerate de el deficitare şi pe care vrea să-l acopere în această iarnă: cel de fundaş central. Jucătorul lui Neftci Baku, Ruslan Abişov, i-a stârnit interesul lui "Lippi", anunţă Gazeta Sporturilor.

Pulsul unui antrenor ajunge la 170 de bătăi pe minunt! Pulsul unui antrenor ajunge la 170 de bătăi pe minunt într-un meci de fotbal, peste dublul valorii normale. Spaniolii au făcut experimentul pe antrenorul lui Bilbao, Joaquin Caparros, la meciul pierdut în week-end, 1-2 cu Valencia. La noi însă, antrenori precum Dan Petrescu, Sorin Cîrţu sau Lăcătuş cu siguranţă ar da aparatele peste cap, anunţă GSP TV.

Rapidiştii l-au găsit pe noul Buga. Se umple gradiniţa Rapidului. Au mai apărut doi puşti minune - Buga din Teleorman şi Ioniţă 2. Ce noroc pe Copos. Se poate îmbogaţi cu grădiniţa Rapidului. Din Teleorman a aterizat în Giuleşti micul Buga, un puşti sărac care i-a înnebunit cu driblingurile pe rapidişti. Micul Buga visează să ducă şi el Rapidul într-un sfert european şi apoi să se transfere la Milan, potrivit Sport.ro.

Tadici: "În lotul României pentru Mondiale sunt şi câteva turiste!".
Gheorghe Tadici l-a atacat, marţi, voalat pe antrenorul naţionalei feminine de handbal. Fostul selecţioner i-a transmis lui Radu Voina că în lotul deplasat în China sunt şi câteva “turiste”, pe care nu a vrut, însă să le nominalizeze. Fostul selecţioner al naţionalei feminine de handbal a lăudat prestaţia României din meciul cu Ungaria, dar a atras atenţia ca orice alt rezultat decât accederea în finală ar fi o contraperformanţă pentru handbalul românesc, anunţă Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite