Revelion cu gandul la cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DUPA UN AN plin de impliniri sau deceptii, oamenii din sportul romanesc se pregatesc acum pentru Revelion. Daca unii au ales sa plece in locuri exotice, cum ar fi Republica Dominicana,

DUPA UN AN plin de impliniri sau deceptii, oamenii din sportul romanesc se pregatesc acum pentru Revelion. Daca unii au ales sa plece in locuri exotice, cum ar fi Republica Dominicana, altii au decis sa stea acasa. Noaptea dintre ani o va prinde pe campioana olimpica la inot Camelia Potec in Piata Universitatii, alaturi de prietenul ei, Mihai. ,Nu o sa stam prea mult, pentru ca pe 2 ianuarie plec in cantonament la Piatra Neamt. Norocul meu ca in prima zi a lui 2006 bazinul este inchis, caci altfel ar fi trebuit sa merg la antrenament. Nu am probleme cu greutatea, asa ca o sa pot sa ma infrupt din toate bunatatile care vor fi pe masa de Revelion", ne-a declarat sportiva, care va incepe anul in forta, cu concursuri in Cupa Mondiala, dar si cu examenul de licenta, pe care il va sustine la sfarsitul lui februarie. Gheorghe Tadici, antrenorul nationalei feminine de handbal si al echipei Silcotub Zalau, va petrece Revelionul in familie, impreuna cu sotia si copiii. ,Le-am dat liber fetelor doar pe 31 decembrie si 1 ianuarie. Nu avem timp de petreceri, pentru ca pe 7 ianuarie jucam in cupele europene", spune reputatul tehnician.
BECALI FACE REVELIONUL IN POIANA ALATURI DE FINUL RADOI
De Revelion, finantatorul Stelei, Gigi Becali, va continua traditia ultimilor ani. Astfel, latifundiarul din Pipera va petrece noaptea dintre ani in Poiana Brasov, acolo unde, anul trecut, a ascultat cu multa placere cantecele manelistului Adi de la Valcea. Alaturi de el va petrece Revelionul si capitanul ros-albastrilor, Mirel Radoi. ,Eu numai acolo merg de Revelion. Ma simt bine acolo. Voi petrece noaptea dintre ani impreuna cu familia mea si cu finul meu, Mirel Radoi", a precizat Gigi Becali, cel care isi doreste ca noul an sa duca Steaua pana in finala Cupei UEFA. Marius Maldarasanu, jucatorul care se afla cu un picior in Rusia, isi va petrece Revelionul acasa. ,Nu plec nicaieri. Voi petrece acasa, cu familia. Anul trecut am plecat la o vila, dar este greu cu copiii, pentru ca imediat dupa miezul noptii se culca. Asa ca, in acest an, voi sta acasa", a spus mijlocasul giulestean. Un alt rapidist, portarul Danut Coman, va petrece noaptea dintre ani alaturi de mai multi coechipieri. ,O sa fim vreo zece insi de la Rapid si ne-am gandit sa ne distram cu muzica si apa minerala carbogazoasa, ca de aia plata ne-am saturat", a precizat Coman. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, a ales sa-si petreaca Revelionul la mii de kilometri de casa. ,Sunt la capatul pamantului. Nu va spun unde, nu e cazul sa se mai vorbeasca de mine si de Anul Nou", a precizat Mitica. Se pare insa ca boss-ul LPF se afla impreuna cu familia in Republica Dominicana. Directorul general al clubului Poli Timisoara, Ion Craciunescu, nu stie unde va petrecere noaptea de Revelion. Ocupat pana peste cap cu rezolvarea cazului Viorel Moldovan, Craciunescu a afirmat ca se gandeste sa stea acasa. ,Sincer, nu stiu unde voi merge. Este posibil sa stau acasa, dar mai exista si o invitatie de la domnul Iancu. Mai am ceva timp la dispozitie ca sa ma decid", a spus oficialul timisorenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite