Revelaţia Nacional debutează în 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bologna - Triestina. Bologna, după retrogradarea în liga secundă din Italia, nu şi-a mai revenit, fiind o formaţie lipsită de orice pretenţii la ora actuală. Totuşi, cum nici Triestina nu are

Bologna - Triestina. Bologna, după retrogradarea în liga secundă din Italia, nu şi-a mai revenit, fiind o formaţie lipsită de orice pretenţii la ora actuală. Totuşi, cum nici Triestina nu are prea mult succes în Serie B, sunt şanse bune că echipa-gazdă să se impună pe propriul teren, acolo unde este destul de redutabilă.
Nacional - Setubal. Nacional are un sezon excelent, fiind clasată pe locul doi, la doar patru puncte în spatele liderului FC Porto. Astfel, gazdele de astăzi, care au avut un parcurs destul de bun pe propriul teren, au prima şansă în faţa lui Setubal, echipa care ocupă locul 6. Având în vedere că Setubal se descurcă destul de bine în partidele din deplasare, victoria lui Nacional are o cotă destul de bună.
Belenenses - Gil Vicente. Belenenses ocupă locul 16 în prima ligă portugheză şi întâlneşte acasă o candidată la retrogradare, Gil Vicente. Oaspeţii, care sunt clasaţi pe poziţia a 15-a, iar în jocurile din deplasare au un adevărat record negativ, pierzând 7 din cele 8 partide disputate pe teren străin.
Port Vale - Doncaster. Cele două echipe din divizia a treia din Anglia se întâlnesc în Cupa Angliei. Partida este destul de echilibrată, cele două fiind despărţite de doar un punct în clasamentul Ligue One. Totuşi, Doncaster a reuşit evoluţii foarte bune în Cupa Ligii, unde a umilit pe Aston Vila şi a remizat cu Arsenal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite