Revanşă amicală cu Slovenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Mazilu, a reuşit să înscrie cu un şut din careul mic. În repriza secundă, defensiva slovenilor a mai cedat o dată, în minutul 53, când Pecnik a marcat în propria poartă, încercând

Ionuţ Mazilu, a reuşit să înscrie cu un şut din careul mic. În repriza secundă, defensiva slovenilor a mai cedat o dată, în minutul 53, când Pecnik a marcat în propria poartă, încercând să respingă o centrare a aceluiaşi Mazilu. Chiar dacă victoria tricolorilor a fost destul de clară, viitorii adversari ai României în preliminariile Euro 2008 au venit în Cipru cu o echipă experimentală, din care au lipsit şapte titulari. În aceste condiţii, tehnicianul sloven Brane Oblak a avertizat că echipa sa va fi o nucă mult mai tare în dubla întâlnire din iunie 2007. "Meciul de astăzi a reprezentat un nou test reuşit pentru noi, dar cu siguranţă nu va semăna cu partidele din preliminarii", a declarat şi Victor Piţurcă.
Bulgaria a bătut în Macedonia
Principala contracandidată a României la calificarea la Euro 2008, Bulgaria, s-a impus, cu scorul de 1-0, într-un amical disputat în Macedonia. Golul victoriei pentru echipa lui Hristo Stoicikov a fost marcat de Martin Petrov (29). Favorita grupei de calificare, Olanda, s-a chinuit pe teren propriu contra Ecuadorului, reuşind o victorie la limită, 1-0 prin golul lui Kuyt. Selecţionata Belarusului a remizat, scor 2-2 cu Finlanda, deşi a condus timp de 80 de minute prin golurile înscrise de Kornilenko (36) şi Skhabara (54). O altă viitoare adversară a României, Albania, a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în faţa Lituaniei.

România - Slovenia 2-0 (1-0)
Marcatori: Mazilu ("22), Pecnik ("53 - autogol)
România: Lobonţ (D. Coman "46) - Contra (Bădoi "88), Tamaş, Chivu (Iencsi "88), Raţ - Ov. Petre (Rădoi "83), D. Munteanu (Pătraşcu "74) - Fl. Petre (Opriţa "74), Cociş, D. Niculae - Mazilu (T. Bălan "85).
Slovenia: Handanovici - Komac (Jokici "46), Mavrici, Ilici, Pecnik (Brecko "57) - Zavrl, Zlogar - Ljubijankici (Stevanovici "76), Birsa, Ceh (Koren "46) - Novakovici (Kokot "70).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite