Replici acide pentru "Piţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica şi Cornel Dinu, care au fost atacaţi de selecţionerul Victor Piţurcă luni seara la o emisiune televizată, i-au răspuns dur Atacurile verbale ale lui Piţurcă la adresa lui

Mihai Stoica şi Cornel Dinu, care au fost atacaţi de selecţionerul Victor Piţurcă luni seara la o emisiune televizată, i-au răspuns dur

Atacurile verbale ale lui Piţurcă la adresa lui Mihai Stoica şi Cornel Dinu nu au rămas fără răspuns din
partea celor vizaţi.

Selecţionerul a folosit pe post de tribună emisiunea "Naşul" pentru a le adresa jigniri, invective şi acuze unor adversari de-ai săi. Despre Mihai Stoica a spus că este "travestit, intrus în fotbal şi pervers", iar despre Cornel Dinu a relatat că i-ar fi pupat mâna lui Ioan Becali pentru 1.000 de euro daţi într-o deplasare în străinătate. "Sunt nişte inepţii.

Ce replici să dau la asemenea abjecţii?", a declarat pentru "Adevărul" preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica.

"Uitaţi-vă la CV-ul meu şi la cel al lui în funcţia de manager general la Steaua. Eu am realizat la Steaua ceea ce el doar a visat. Nu mai vreau să discut despre un om care trişează fotbalul românesc. Asta e educaţia lui.

Nici nu ştie ce e ăla un travestit, care înseamnă un tip care se deghizează în femeie, iar eu nu am făcut asta. El vrea să mă faulteze, dar faultează limba română", a fost răspunsul lui Stoica.

Dinu: "E degradant să-i răspund"

Cornel Dinu i-a replicat în stilul bine cunoscut. "Piţurcă nu ştie să atace. El doar a băgat din când în când mingea în poartă, adusă de alţii, pe vremea când era jucător. Este degradant pentru mine că trebuie să răspund unui astfel de individ şi chiar trebuie să cobor nivelul discuţiei printr-o singură expresie: este timpul troglodiţilor", a declarat Dinu.

Dinamovistul a continuat: "Încearcă să vorbească, numai că primele lui cuvinte au fost, firesc, mama, tata, papa, şi după aia, cred, daţi-mi zaruri. Nenorocirea e că nu are niciun fel de legătură cu nivelul necesar de charismă, de expresie, de argumente fotbalistice pentru o astfel de funcţie de selecţioner, fiind promovat pe banca echipei naţionale prin amiciţia cu câţiva parteneri de la masa de joc. Un miracol pentru nivelul lui".

"Are şase jucători de-ai mei"

Cornel Dinu i-a amintit selecţionerului că are la naţională jucători promovaţi de el la Dinamo. "Piţurcă uită că joacă şi acum cu şase fotbalişti crescuţi de mine: Contra, Tamaş, Codrea, Marius Niculae, Florentin Petre şi Marica", a încheiat Dinu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite