Renegaţii au cuvântul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În partida de azi din Cupa României, de la Bacău, Steaua se va baza pe jucătorii căzuţi în dizgraţia patronului Gigi Becali. Zaharia şi Neaga vor reveni ca titulari în echipa antrenată de

În partida de azi din Cupa României, de la Bacău, Steaua se va baza pe jucătorii căzuţi în dizgraţia patronului Gigi Becali. Zaharia şi Neaga vor reveni ca titulari în echipa antrenată de Pedrazzini

Numeroasele accidentări şi suspendarea lui Victoraş Iacob îl forţează pe tehnicianul Stelei, Massimo Pedrazzini, să introducă în teren jucători precum Baciu, Golanski, Neaga sau Zaharia, toţi criticaţi dur de patronul Gigi Becali.

Înaintea partidei de pe terenul lui FCM Bacău, antrenorul cu portarii, Zoltan Iaşko, un apropiat al lui Gică Hagi, şi-a dat demisia, locul său fiind luat de Andrei Speriatu. Chiar dacă patronul Gigi Becali a declarat că nu îl interesează Cupa, antrenorul Massimo Pedrazzini doreşte să câştige trofeul.

"Clubul nostru ţinteşte un parcurs cât mai lung în Cupă, vrem să ne adjudecăm trofeul. Din păcate, am mari probleme de lot din cauza accidentărilor dese. O să vorbesc şi cu doctorul să văd care mai e situaţia acestora, în special a lui Neşu, Lovin sau Goian să văd dacă pot fi recuperaţi în timp", a precizat italianul. Din lotul deplasat la Bacău vor lipsi aproape toţi titularii, urmând ca efectivul să fie completat cu cinci juniori de la Steaua II.

Din echipa care va fi trimisă pe teren vor face parte jucători ca Baciu, Zaharia sau Golanski, despre care finanţatorul Gigi Becali a declarat că nu au faţă de Steaua. Patronul s-a amestecat din nou la echipă, transmiţându-i lui Pedrazzini să joce cu doi atacanţi avansaţi pentru a îmbunătaţi eficienţa.

Dintre ultimii accidentaţi la Steaua, Lovin nu va juca împotriva lui Arsenal în Liga Campionilor, iar Goian este incert. "Tunarii" vor veni săptămâna viitoare, marţi de la ora 21.45, la Bucureşti, fără vedeta Rosicky, accidentat la genunchi.

Vedetele lui Dinamo ameninţă cu plecarea

Cinci dintre cei mai importanţi jucători dinamovişti, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Cătălin Munteanu, Ştefan Radu şi portarul Bogdan Lobonţ au declarat că îşi doresc să părăsească Dinamo din cauza atacurilor venite din partea fanilor la ultimele partide de campionat. "Nu cred că mă poate acuza cineva că sunt mercenar. Nu pot să cred aşa ceva!

Mă doare foarte mult că suntem apostrofaţi de fanii noştri. Aici e casa mea, dar dacă suporterii nu mă mai vor la echipă, mă gândesc foarte serios să plec de la Dinamo", a precizat Niculescu, părere împartăşită şi de ceilalţi jucători dinamovişti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite