Relaxare şi voie bună la Belek

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În stagiul din Antalya, internaţionalul român Paul Codrea (foto, alături de prietenă) a preferat să vină însoţit de iubita sa, Roxana, pe care nu o vede foarte des atunci când este în

În stagiul din Antalya, internaţionalul român Paul Codrea (foto, alături de prietenă) a preferat să vină însoţit de iubita sa, Roxana, pe care nu o vede foarte des atunci când este în Italia. Tricolorii se relaxează în Turcia la Belek, înainte de Euro 2008.

Cel care a atras privirile a fost cuplul Codrea. S-au cunoscut în urmă cu un an, atunci când Paul a venit în vacanţă la Timişoara şi a organizat un mic turneu de fotbal, la baza lui sportivă. "Am ieşit cu câţiva prieteni la un suc şi am mers chiar la Paul, la terenul de fotbal.

Aşa ne-am cunoscut. El a fost cel care m-a abordat, căci eu sunt mai timidă din fire. De fapt, prietenii au făcut pe cupidonii cu noi", îşi aminteşte Roxana, care spune că are o relaţie foarte bună cu doamna Maria, mama jucătorului lui AC Siena, cu care vede în fiecare duminică meciurile iubitului său.

Despre vacanţa în Antalya, Roxana spune că a venit la timp şi că va fi o săptămână bună de relaxare pentru amândoi, pentru ea înainte de sesiunea din vară şi pentru el înainte de Euro 2008. Roxana este studentă în anul trei la Facultatea de Medicină Generală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite