Reînvie speranţa Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După egalul lui CFR la Vaslui, roş-albaştrii s-au apropiat la şase puncte de ardeleni. Partida decisivă se joacă joi, la Cluj Campioana Ligii I s-a chinuit şi în partida cu Poli Iaşi,

După egalul lui CFR la Vaslui, roş-albaştrii s-au apropiat la şase puncte de ardeleni. Partida decisivă se joacă joi, la Cluj

Campioana Ligii I s-a chinuit şi în partida cu Poli Iaşi, reuşind o victorie cu 1-0 împotriva unei echipe care nu a arătat nimic pe teren. Succesul a reaprins speranţa în Ghencea, iar patronul Gigi Becali se bazează pe ajutorul "prietenilor" de la Dinamo în disputa pentru locul doi cu CFR Cluj şi Rapid.

În faţa tribunelor goale, Steaua a arătat acelaşi joc palid din partida de Cupa României cu Poli Timişoara.

Doar că, de data aceasta, în faţa campionilor s-a aflat o echipă că s-a ferit parcă să pună probleme, nereuşind să trimită niciun şut spre poartă în prima repriză. Steaua a jucat la un nivel acceptabil doar 45 de minute, suficiente pentru Vali Badea să înscrie unicul gol, iar Victoraş Iacob să rateze două mari ocazii.

În repriza a doua, fotbalul a fost asemenea publicului din tribune: inexistent. Brazilianul Elton, cel care aduce un plus de fantezie în joc, a lipsit pentru prima dată de când a venit în Ghencea, din cauza unor probleme medicale.

Izul de vacanţă al deplasării grupării moldave la Bucureşti a fost reflectat de declaraţia hazlie a antrenorului Ionuţ Popa de la finalul partidei: "Mie îmi place Elton şi mi se pare simpatic. Chiar am făcut o poză împreună cu el înainte de a începe meciul, aşa, ca să ştiu şi eu că am atins un brazilian".

"Nu mai ştiam să ne bucurăm"

Chiar dacă au obţinut o victorie fără strălucire, steliştii s-au bucurat prima dată după trei săptămâni.

"Pentru noi este o victorie de moral, pentru că deja nu mai ştiam să ne bucurăm. La gol nu ştiam cum să mai reacţionez. Îmi venea să fac tumbe pe teren. În repriza a doua am avut emoţii, pentru că, în loc să fim băieţi deştepţi şi să plimbăm mingea, am alergat după ea", a declarat căpitanul roş-albaştrilor, Mirel Rădoi.

Fotbalistul a văzut şi o parte bună a faptului că partida s-a desfăşurat cu porţile închise: "A fost mult mai greu, dar trebuie să ne gândim şi invers. Dacă în minutul 70 era 0-0, ar fi fost presiune mare pe noi".

Meciul de la Cluj este unul decisiv. Trebuie să batem acolo şi apoi veţi vedea că în trei etape vom fi pe locul al doilea.
Gigi Becali
finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite