BOX: Adrian Diaconu: "Regret că am aşteptat prea mult acest meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Adrian Diaconu a pierdut primul meci din cariera sa, în faţa canadianului Jean Pascal şi o dată cu el şi centura WBC. Dezamăgit, românul spune că singurul regret al său este acela că nu a avut mai multe confruntări în ultimii trei ani.

"Am un singur regret. Am aşteptat prea mult acest meci. Nu sunt suficiente trei confruntări în ultimii trei ani. Am muncit mult la antrenamente, dar fără meciuri nu merge. În mod normal ar trebui să am meciuri de două sau de trei ori pe an. Aceasta este singura mea scuză", a spus Diaconu pentru presa din Canada!

Romanul a precizat că, în ciuda stilului lui Jean Pascal, meciul a fost unul frumos. "Mă aşteptam să  vină şi să se lupte, dar el doar dădea pumni şi fugea. A boxat inteligent, însă spectacolul a fost frumos. Pascal a meritat victoria!", a declarat Diaconu, pentru  site-ului ruefrontenac.com.

La rândul său, Jean Pascal a declarat : "A fost planul meu să mă eschivez cât mai mult, deoarece sunt mai rapid şi mai deştept decât el şi ştiam că românul va fi obosit în rundele următoare. Am procedat cum mi-am propus şi de aceea sunt noul campion. Eram încrezător. Unii spun că vorbesc prea mult, dar eu fac asta pentru că sunt increzător. ştiam că Adrian este un pugilist inteligent. Mi-am păstrat distanţa şi, pe parcurs, am putut să mă apropii. Românul este tenace, însă loveşte de două ori mai slab decât Carl Froch".


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite