"Regele" egalurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a remizat cu Charleroi (1-1) şi a terminat al cincilea meci consecutiv fără victorie. Nervoşi în prima parte, roş-albaştrii au jucat mai bine în repriza a doua Steaua a antamat

Steaua a remizat cu Charleroi (1-1) şi a terminat al cincilea meci consecutiv fără victorie. Nervoşi în prima parte, roş-albaştrii au jucat mai bine în repriza a doua

Steaua a antamat amicalul de aseară cu Charleroi (locul cinci în ediţia trecută a ligii belgiene) pentru a-şi prezenta lotul, dar şi pentru a-i da ocazia lui Gică Hagi să revină în locul pe care-l iubeşte cel mai mult după 17 ani de exil. Parţial, spectacolul a ieşit, dar a fost stricat de unii fani irascibili, dar şi de nervozitatea poate prea excesivă a jucătorilor.

Nici nu începuse bine partida cu belgienii de la Charleroi, că fanii de la peluză şi tribuna a II-a au şi dat drumul scandărilor şi mesajelor împotriva patronului Gigi Becali: "HAGI - rege triumfător, gigi... pion trecător"; "Ciobane, pleacă din Ghencea", "Gigi, auh, auh, auh".

În schimb, în favoarea finanţatorului au sărit suporterii de la tribuna I şi tribuna O care au cerut evacuarea recalcitranţilor. Apoi, în minutul 9, un suporter stelist a pătruns pe teren şi a încercat să-l lovească pe portarul belgienilor, Laquait.

Forţele de ordine l-au prins pe susţinător, însă acesta a reuşit să scape şi a traversat terenul pentru a doua oară, în cele din urmă fiind imobilizat de jandarmi. În haosul creat, şi alţi suporteri de la peluză au încercat să pătrundă pe gazon, forţele de ordine au intervenit prompt, iar între cele două părţi s-a declanşat bătaia. Până la urmă, la insistenţele lui Boştină, jandarmii l-au eliberat pe fanul beat, care s-a întors în peluză.

Apoi, în minutul 45, jucătorii celor două echipe au fost aproape de a se lua la bătaie, după o intrare dură a lui Emeghara. Cel mai nervos jucător a fost Neaga, el fiind cu greu potolit de coechipieri. La pauză, Vâtcă i-a luat locul lui Cernea, iar 5 minute mai târziu a fost învins.

Tim Smolders a reluat în poartă o centrare venită de pe stânga. După primirea golului, Hagi i-a aruncat în luptă pe Neşu, Bădoi, Lovin şi Croitoru, iar acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj. În minutul 65, Croitoru a pătruns furtunos în careu, a fost agăţat, iar centralul Alexandru Tudor a dictat corect penalty, transformat fără emoţii de Dică.

Remiza, a cincea consecutivă, primele patru fiind înregistrate în turneul de la Mierlo, nu l-a demoralizat pe Hagi. "A fost un joc reuşit, dacă ne gândim că am revenit din Olanda în noaptea dinaintea acestui meci, iar temperatura din România este destul de ridicată. Sunt încrezător şi sper să începem cu o victorie în prima etapă", a spus "Regele" la final.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite