Rednic: "Vom avea probleme cu Iaşiul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru tehnicianul roş-albilor, Mircea Rednic, partida din această seară, dintre Dinamo şi Poli Iaşi (programată la ora 19.00 şi transmisă în direct de Naţional TV), este una foarte

Pentru tehnicianul roş-albilor, Mircea Rednic, partida din această seară, dintre Dinamo şi Poli Iaşi (programată la ora 19.00 şi transmisă în direct de Naţional TV), este una foarte importantă, mai ales că este ultima înaintea debutului din Grupa B a Cupei UEFA.
Seria victoriilor liniare obţinută de echipa din "ştefan cel Mare" pare a fi gestionată deocamdată bine de Rednic. "Vom aborda acest meci ca şi cum ar fi primul din campionat. Nu ne mai gândim că avem un avans de 12 puncte faţă de echipa de pe locul secund", a spus "Puriul". Tehnicianul este conştient că o echipă care a remizat cu Steaua şi cu Rapid, chiar dacă pe propriul teren, este una incomodă. "Antrenorul Ionuţ Popa este un bun strateg. El încearcă mereu prin declaraţiile sale să-şi adoarmă adversarii. Am văzut câteva dintre meciurile lor şi mi-am dat seama că jucătorii care au intrat pe parcursul acelor partide au evoluat mai bine decât titularii. Vom avea probleme, dar îmi doresc să mai bifăm o victorie", a continuat Rednic.
Chestionat în privinţa partidei cu Beşiktaş, programată joi, Rednic a fost laconic: "Deocamdată vorbim de meciul cu Iaşi. După, vom avea timp destul şi pentru Beşiktaş. Mă bucur că Ze Kalanga se simte bine, acesta având şanse să joace cu Poli".
Cum era de aşteptat, Rednic nu a ocolit nici subiectul legat de rivalii din Ghencea: "Steaua nu merită să fie depunctată şi nici nu-mi doresc acest lucru, pentru că nu ar fi corect. Nu e normal să plătească o echipă, ci chiar persoana care a greşit. Nici mie nu-mi convine ca atunci când suporterii greşesc noi să jucăm cu tribunele goale".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite