Rednic n-are cu cine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a început deja campionatul, Dinamo îşi caută disperată jucători. Printre cei vizaţi: Abel Moreno, Laszlo Sepsi şi Akaki Khubutia Egalul înregistrat de Dinamo cu Pandurii, scor

Deşi a început deja campionatul, Dinamo îşi caută disperată jucători. Printre cei vizaţi: Abel Moreno, Laszlo Sepsi şi Akaki Khubutia

Egalul înregistrat de Dinamo cu Pandurii, scor 1-1, l-a determinat pe Rednic să îşi caute jucători noi, mai ales că Marius Niculae ar putea reveni la Inverness.

Abel Moreno, Marius Niculae sau Laszlo Sepsi sunt jucătorii aflaţi în negocieri cu Dinamo. Toate aceste nume ar putea reprezenta totuşi alte trei ţinte ratate.

Cotidianul portughez "O Jogo" a scris ieri că Dinamo este interesată de serviciile fundaşului român Laszlo Sepsi, mai ales că acesta a fost anunţat de antrenorul Quique Sanchez Flores că nu intră în vederile sale.

"Este un jucător interesant şi, dacă există posibilitatea, vom încerca să-l aducem la echipă", a spus Rednic pentru "O Jogo".

Din câte se pare, dinamoviştii caută să-l împrumute pe fundaş, dar acesta nu vrea să audă de o venire în "Ştefan cel Mare" din cauza impresarului Ioan Becali, un apropiat al clubului alb-roşu. Cei doi au intrat în conflict în luna ianuarie, atunci când fundaşul s-a transferat de la Gloria Bistriţa la Benfica, iar impresarul a fost sărit din schemă, neprimindu-şi comisionul.

Venirea lui Abel, în dubiu

De asemenea, nici venirea închizătorului Abel Moreno nu mai este aşa certă, deoarece "câinii" refuză să plătească 200.000 de euro pentru a-l înregimenta pe fotbalistul Murciei.

Speriat de această situaţie, Rednic l-a adus în teste pe fundaşul georgian Akaki Khubutia. Acesta are 22 de ani şi 1,92 metri şi a jucat ultima oară la formaţia lituaniană FBK Kaunas.

Transferul lui Marius Niculae, în pericol

Deşi conducerea dinamovistă a anunţat vinerea trecută că a plătit 475.000 de euro pentru transferul lui Marius Niculae, de la Inverness situaţia pare cu totul alta.

Directorul sportiv al clubului scoţian, Graeme Bennett, a declarat ieri că Niculae va reveni la Inverness dacă Dinamo nu va plăti suma de transfer în următoarele două zile.

"Inverness a ajuns doar la un acord verbal cu clubul şi jucătorul, nu am semnat nimic pe hârtie. Nu ne vom da acordul ca Niculae să joace pentru Dinamo până când clubul nu îşi va îndeplini obligaţiile. Dacă acest lucru nu se va întâmpla într-o zi sau două, atunci Marius se va întoarce la Inverness", a spus Bennett.

Ieri însă, preşedintele Cristi Borcea a prezentat o dispoziţie de plată de 500 de mii de euro către clubul scoţian, declarând că transferul a fost realizat.

Vasile Turcu, cu ajutoare în Moldova

Imaginile cu oameni din zona Moldovei aflaţi în apă până la piept l-au impresionat pe acţionarul dinamovist Vasile Turcu, care a trimis ajutoare în zonă şi a lăsat treburile clubului în seama celorlalţi acţionari. "Nu mă întrebaţi nimic de Dinamo, deoarece nu ştiu. De luni sunt în zona Moldovei, unde am trimis ajutoare pentru cei care au fost afectaţi de inundaţiii", ne-a spus Vasile Turcu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite