Rednic: "Vom lupta şi cu Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Rapidului este fericit după victoria giuleştenilor de la Piatra Neamţ, dar spune că, pe lângă CFR, şi echipa sa, şi trupa din Ghencea au şanse la titlu Prin victoria

Tehnicianul Rapidului este fericit după victoria giuleştenilor de la Piatra Neamţ, dar spune că, pe lângă CFR, şi echipa sa, şi trupa din Ghencea au şanse la titlu

Prin victoria obţinută în restanţa cu Ceahlăul, alb-vişiniii s-au apropiat la doar cinci puncte de liderul CFR. Tehnicianul Mircea Rednic atenţionează că restul returului va fi de foc.

Mircea Rednic a avut ieri o zi agitată. Mai întâi a participat la masa festivă de final de an a clubului, apoi, după-amiază, a plecat în Belgia, de unde va reveni duminică seară. Totuşi, înainte de a se îmbarca, "Puriul" a comentat pentru "Adevărul" ce a mai rămas de jucat din returul Ligii I.

"Va fi foarte greu returul. Sunt 7-8 echipe angrenate în lupta pentru cupele europene", a spus Rednic, care a continuat: "E drept, suntem la doar cinci puncte de CFR acum, dar vă asigur că la titlu va lupta şi Steaua. Noi trebuie să fim foarte atenţi". Referitor la lotul de jucători, antrenorul a refuzat să intre în detalii, motivând că vrea să le asigure elevilor săi o vacanţă liniştită: "Sunt foarte mulţumit de lot, dar mai multe vom discuta la anul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite