Rednic i-a dat o lecţie lui Niculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamoviştilor, Mircea Rednic, a declarat că nu l-a folosit pe Claudiu Niculescu din primul minut în partida cu FC Naţional, pentru că în lotul "câinilor roşii" este

Antrenorul dinamoviştilor, Mircea Rednic, a declarat că nu l-a folosit pe Claudiu Niculescu din primul minut în partida cu FC Naţional, pentru că în lotul "câinilor roşii" este concurenţă.
"Nu poţi fi fericit când nu joci. Dar cred că jucătorul a înţeles mesajul. E concurenţă la echipă şi îi va veni rândul să joace. Eu mă bazez pe toţi fotbaliştii pe care-i am în lot", a precizat Puriul. Cu toate acestea, Mircea Rednic a lăsat să se înţeleagă că "vârful" din ştefan cel Mare ar putea fi titular în etapa a doua, în partida cu Pandurii, de duminică. "Îi va veni rândul să joace. Poate chiar duminică, deoarece intenţionez să folosesc trei atacanţi. Nu pot juca cu acelaşi 11 meci de meci. Dacă am început cu o anumită formulă de echipă în jocul cu FC Naţional, asta nu înseamnă că o s-o folosesc şi în partida următoare", a adăugat fostul antrenor al lui FC Vaslui.

Jandarmii vor să depuncteze pe Dinamo
Conform unei înştiinţări venite din partea Jandarmeriei Române, punctele obţinute de Dinamo în partida cu FC Naţional ar putea fi retrase din cauza manifestărilor suporterilor. "Există riscul ca Dinamo să piardă punctele conform prevederilor UEFA", a declarat şeful Jandarmeriei, Daniel Georgescu. "La ce se strigă în campionatul nostru nimeni nu ar mai câştiga puncte", a replicat Mircea Rednic.

Aşteaptă decizia UEFA
Clubul din ştefan cel Mare aşteaptă decizia UEFA, care va fi anunţată pe 7 august, pentru a vedea dacă Dinamo va juca meciul cu Beitar Ierusalim, din 24 august, în Israel, după ce oficialii alb-roşilor au cerut disputarea partidei pe teren neutru. În aceeaşi situaţie se află şi Liverpool, care trebuie să dispute pe 22 sau 23 august întâlnirea din turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu Maccabi Haifa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite