Rednic, la discuţii cu dinamoviştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cu oficialii dinamovişti. Acesta a adăugat că, dacă va ajunge la Dinamo, va aduce cu el doi fotbalişti de la Vaslui. "Evit să iau jucători pentru că nu vreau să creez polemici. M-ar interesa

cu oficialii dinamovişti. Acesta a adăugat că, dacă va ajunge la Dinamo, va aduce cu el doi fotbalişti de la Vaslui. "Evit să iau jucători pentru că nu vreau să creez polemici. M-ar interesa vreo doi fotbalişti, dar întâi trebuie să vorbesc cu domnul Porumboiu", a adăugat "Puriul". Luni după-amiază, la sediul clubului Dinamo, a avut loc şedinţa acţionarilor, în care s-a decis începerea discuţiilor cu trei antrenori români, printre aceştia aflându-se Răzvan Lucescu şi Gheorghe Mulţescu. "Am mandatat doi reprezentanţi ai Consiliului de Administraţie, Vladimir Cohn şi Cornel Dinu, să continue discuţiile cu tehnicienii pe care noi îi vizăm. Dânşii se vor întâlni cu aceştia în zilele următoare. Le-am acordat un mandat cu anumite limite, înţelegând limite valorice, de durată, de performanţă minimă. Vorbim de un contract pe minimum doi ani", a declarat Nicolae Badea.
În altă ordine de idei, şedinţa de luni a stabilit şi împărţirea acţiunilor. "Era o problemă destul de spinoasă, pe care mă bucur că domnul Badea, împreună cu noi, a rezolvat-o. Până vineri, ne vom primi acţiunile", a declarat Vasile Turcu, care este decis să rămână în ştefan cel Mare, deşi afirmase în dese rânduri că va pleca de la Dinamo. Acest lucru a fost confirmat şi de către Nicolae Badea. "Săptămâna aceasta urmează să înregistrăm, la Registrul Comerţului, majorarea de capital social. E vorba de sume mari, acţionarii investind numai în acest an competiţional peste 160 miliarde de lei", a precizat Badea.

"Puriul"nu este dorit de fani
Fanii dinamovişti nu sunt fericiţi cu alegerea făcută de oficiali, majoritatea mesajelor de pe site-ul oficial al suporterilor fiind împotriva "Puriului". "Dacă vine Rednic la Dinamo e belea mare. Ăsta, după ce că-i prost, mai e şi coardă ordinară. Nu cred că rezistă mai mult de opt etape, suficient însă să o luăm în mână şi campionatul viitor", a scris "Ian Rush".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite