Rednic: "Acum îi cunosc mai bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Dinamo a fost impresionat de forţa italienilor şi spune că mâine seară meciul va fi infernal Mircea Rednic, împreună cu administratorul delegat al clubului, Cornel

Tehnicianul lui Dinamo a fost impresionat de forţa italienilor şi spune că mâine seară meciul va fi infernal

Mircea Rednic, împreună cu administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu, a fost prezent pe "Olimpico" la meciul de debut din actualul sezon al campionatului italian, dintre Lazio şi Torino, scor 2-2. Dinamo va juca mâine seară cu casa închisă, toate biletele (50.000) fiind epuizate încă de aseară.

Rednic a revenit ieri la Bucureşti şi a acceptat să dezvăluie câteva dintre lucrurile sesizate la Roma: "Lazio este o echipă extrem de puternică. Foarte bună. Au avut şi un gol anulat al lui Pandev, deci ar fi putut câştiga.

Au fost dezavantajaţi şi de faptul că au jucat pe o căldură sufocantă. Sunt doi jucători accidentaţi acum, Stendardo şi Crivari, dar primul are şanse să joace contra noastră", a spus Rednic.

"Acum i-am cunosut foarte bine. În Italia se vorbeşte foarte mult de calificare, că vor veni la Bucureşti să marcheze. Ce m-a impresionat cel mai mult? Faza de atac. Trioul Pandev - Del Neri-Rocchi este letal. Plus, că mă aştept ca la Bucureşti să apară surprize şi în linia mediană".

Referitor la ploaia care a fost ieri şi care l-a forţat să mute antrenamentul de aseară de pe "Naţional" pe baza de la Săftica, pentru a proteja gazonul, Rednic a spus: "Vremea vine, vremea trece. Asta este. Noi trebuie să ne calificăm în orice condiţii". Zvonurile potrivit cărora Rednic ar urma să plece după acest meci cu italienii l-au iritat pe antrenor: "Terminaţi cu aceste zvonuri.

S-au vândut toate biletele

Acum avem meciul cu Lazio".La finalul partidei Lazio - Torino, antrenorul romanilor, Delio Rossi, a spus: "Marţi va fi altfel. Am făcut un egal, dar cred că pot să remarc o serie de aspecte pozitive. Am fost net superiori celor de la Torino. Aşteptaţi-vă la o altă atitudine a noastră contra lui Dinamo".

Altfel, interesul în jurul partidei este unul imens, până aseară toate tichetele scoase la vânzare fiind epuizate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite