Rednic câştigă 18.088 de euro pe lună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic (foto) a răbufnit ieri şi a dezvăluit care sunt veniturile sale în Giuleşti. "Au ajuns să mă deranjeze versiunile astea, care au şi ele un scop anume, nu apar aşa, din

Mircea Rednic (foto) a răbufnit ieri şi a dezvăluit care sunt veniturile sale în Giuleşti. "Au ajuns să mă deranjeze versiunile astea, care au şi ele un scop anume, nu apar aşa, din senin. Oricum, am contract cu Rapid până la vară, cu opţiune de prelungire a înţelegerii.

Nu există nicio clauză potrivit căreia eu să fiu despăgubit cu nu ştiu ce sumă în caz că sunt demis. Salariul meu lunar este de 18.088 de euro", a spus Rednic. El a continuat: "N-am luat niciun ban la semnătură, iar maşina pe care o conduc este proprietatea Holdingului Ana, deci maşină de serviciu, nu făcută cadou".

Tehnicianul a spus şi în ce fel se poate despărţi de club, dezvăluind articolul 5 din contractul său: "La sfârşitul termenului contractual, prin acordul părţilor sau din iniţiativa clubului, fără a se reţine vreo culpă în sarcina antrenorului principal".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite