Rednic: "Nu am bătut niciodată Steaua ca antrenor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înaintea meciului cu Steaua, dinamoviştii au declarat, prin vocea antrenorului Mircea Rednic, că sunt pregătiţi să învingă."Ca antrenor, nu am avut prea mare succes contra Stelei şi

Cu o zi înaintea meciului cu Steaua, dinamoviştii au declarat, prin vocea antrenorului Mircea Rednic, că sunt pregătiţi să învingă.
"Ca antrenor, nu am avut prea mare succes contra Stelei şi sper ca prima victorie să vină mâine (n.r - astăzi). Am urmărit toate meciurile lor, mai ales cel cu Dinamo Kiev, şi pot să spun că sunt foarte omogeni. Încă nu ştiu cu cine voi juca în atac. Este posibil ca toţi cei trei atacanţi să joace sau se poate să folosesc un singur vârf, pentru că s-a acumulat o stare de oboseală", a spus Mircea Rednic, care îl consideră pe Nicolae Dică cel mai periculos jucător roş-albastru. Mai mult, "Puriul" a făcut o radiografie a modului în care echipa patronată de Gigi Becali a ajuns să fie puternică. "Steaua a arătat în Europa că este tare şi de aceea vreau să-i bat. Ei au ajuns la acest nivel după mulţi ani, perioadă în care au scăpat de jucătorii cu fiţe, gen Neaga sau Aliuţă", a precizat "Puriul", care şi-a amintit de duelurile cu Steaua din perioada în care era jucător. "Când jucam contra lor, trebuia să-l păzesc pe Boloni. Nici nu vedeam meciul pentru că eram atent ca Boloni să nu dea pase. Oricum, cei mai periculoşi au fost Hagi şi Lăcătuş", a dezvăluit antrenorul echipei Dinamo, care a adăugat că nu-l deranjează să fie arbitrat de "fluieraşi" din străinătate.

Fără Neşu şi Lovin
De cealaltă parte, jucătorii stelişti sunt conştienţi că în această seară întâlnesc cea mai în formă echipă din Liga I, "câinii roşii" contabilizând şapte victorii din tot atâtea partide. "Dinamo este principala noastră contracandidată la titlu şi avem un meci foarte important miercuri", a precizat căpitanul Sorin Paraschiv. Cu toate acestea, steliştii sunt de părere că o eventuală înfrângere a lor în "Groapă" nu echivalează cu pierderea titlului. "Personal sunt convins că nu pierdem în ştefan cel Mare, dar şi dacă vom câştiga, Dinamo nu se poate considera deja campioană. Deşi am acumulat ceva oboseală, vom face tot ce depinde de noi pentru a câştiga", a precizat fundaşul Dorin Goian. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, i-a ironizat pe dinamovişti, despre care a spus că au jucat cu adversari mai slabi în cupele europene şi prin urmare sunt mai odihniţi. "Suntem la patru puncte de Dinamo şi avem un meci foarte dificil. Una este să joci cu Skoda Volkswagen Xanthi (n.r. Skoda Xanthi), şi alta este cu Dinamo Kiev în Liga Campionilor. Este mai greu, dar mergem să luptăm cu Dinamo". Roş-albaştrii nu vor putea conta în această seară pe Mihai Neşu şi Florin Lovin, ambii fiind suspendaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite