Rednic: "Dacă n-am ajuns în Ligă, înseamnă că nu am meritat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa lui Mircea Rednic susţine mâine, de la ora 19.00, cel mai important meci al acestui început de sezon, contra grecilor de la Xanthi, din primul tur al Cupei UEFA. Dacă la tragerea la sorţi

Trupa lui Mircea Rednic susţine mâine, de la ora 19.00, cel mai important meci al acestui început de sezon, contra grecilor de la Xanthi, din primul tur al Cupei UEFA.
Dacă la tragerea la sorţi "câinii roşii" păreau mulţumiţi de adversarul hărăzit de Zeiţa Fortuna, după vizionarea mai multor casete, Rednic &Co. şi-au schimbat părerea. "Este un meci important pentru noi. Xanthi este o echipa puternică, omogenă, care duce repede mingea în careul adversarilor. În ultimul meci nu a fost cu nimic mai prejos decât Panathinaikos. Obiectivul nostru îl reprezintă calificarea în grupe. Se pare că şi ei îşi doresc acest lucru, şi de aceea şi-au menajat doi jucători în ultimul meci de campionat", a spus, ieri, Mircea Rednic, care a adăugat că se simte ambiţionat de prezenţa Stelei în grupele Ligii Campionilor. "Dacă n-am ajuns în Liga Campionilor, înseamnă că n-am meritat. Oricum, le doresc succes steliştilor", declarat "Puriul". Antrenorul dinamovist are, ca de obicei, probleme în a alege varianta optimă de atac. "Pentru noi important va fi să înscriem în Grecia. În momentul de faţă nu ştiu cu cine voi începe în atac pentru că toate vârfurile sunt în formă, ceea ce este bine, pentru că trebuie să marcăm. Dar asta nu înseamnă că nu mă confrunt cu indisponibilităţi. De exemplu, lui Mendy nu i-a sosit cartea verde, Ropotan şi Cristea sunt accidentaţi, iar Leo Lerinc a părăsit echipa fără să anunţe", a spus Rednic, adăugând că mijlocaşul sârb nu mai are ce căuta la echipă.

Badea nu este de acord cu Copos
Referitor la ultimele declaraţii ale patronului Rapidului, George Copos, potrivit cărora "asistăm la becalizarea fotbalului, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a precizat: "Noi jucăm în România, nu în liga lui Becali. Oricum, declaraţia lui Copos duce în derizoriu o performanţă importantă. N-aş spune că Steaua a fost favorizată. Cert este că sunt greşeli de arbitraj, nu doar la Steaua. Nu plec de la premise că sunt premeditate, dar greşelile trebuie pedepsite ca atare". Oficialul din ştefan cel Mare este de părere că echipa pe care o patronează a fost dezavantajată de arbitri în fiecare partidă, dar nu va face scandal decât atunci când "arbitrii vor deveni adversari ai lui Dinamo".

Ze Kalanga, sămânţă de scandal
Adus cu surle şi trâmbiţe la Dinamo, angolezul Ze Kalanga a fost luat în vizor de mai mulţi acţionari, nemulţumiţi fiind de randamentul acestuia. Nicolae Badea a luat însă apărarea fotbalistului. "Cu Ze Kalanga s-a exagerat. Nu a avut o evoluţie bună nici în campionat şi nici la Sofia, dar el are ceva probleme de comunicare. Face eforturi să asimileze nivelul minim de limbaj pentru a comunica cu ceilalţi. Cu UTA a contrazis jocul mai slab de la Sofia, unde toată echipa a dezamăgit", a declarat oficialul dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite