Rednic a fost dat afară de jucători!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul dinamovist şi-a dat demisia din cauza presiunii făcute de liderii echipei. Variante pentru a prelua postul sunt Zenga şi Sabău După o nouă prestaţie lamentabilă a lui

Tehnicianul dinamovist şi-a dat demisia din cauza presiunii făcute de liderii echipei. Variante pentru a prelua postul sunt Zenga şi Sabău

După o nouă prestaţie lamentabilă a lui Dinamo, 0-1 cu Bistriţa, Mircea Rednic a renunţat la post. A precizat că se gândea la demisie încă de la finalul partidei pierdute cu Lazio. Acţionarii dau însă de înţeles că tehnicianul a fost "lucrat" de principalii jucători ai echipei, care au intrat în conflict cu "Puriul" după victoria contra lui CFR Cluj din sezonul trecut.

Apele sunt mai tulburi ca oricând la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Dincolo de o criză de rezultate, la Dinamo a mocnit de mai bine de patru luni un scandal în vestiar.

Pe 8 mai, Dinamo a învins cu 1-0 pe CFR Cluj, victorie care a ajutat-o pe Steaua să ocupe locul doi şi să joace în preliminariile Ligii Campionilor. Finanţatorul din Ghencea a declarat că acel meci l-a costat "un milion de lei, ca să nu se alerteze procuratura", bani pe care Rednic a avut misiunea să-i gestioneze.

De aici a pornit scandalul în vestiarul dinamovist care a dus la demisia lui Rednic. Varianta a fost confirmată ieri de unul dintre acţionari sub protecţia anonimatului: "Cu vestiarul a câştigat campionatul trecut, cu vestiarul a pierdut tot ceea ce a făcut. Rednic a plătit pentru că şi-a pus vestiarul în cap după meciul cu CFR Cluj.

Atunci s-au întâmplat lucruri, necurate, despre care nu vreau să vorbesc. Nu vedeţi că Lobonţ a început să gafeze, iar Niculescu şi Dănciulescu nu mai sunt în stare să înscrie nici din 10-11 metri?". De altfel, şi preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, crede că Rednic şi-a meritat soarta: "Are legătură cu meciul cu CFR Cluj, cu Gigi Becali. A venit vremea decontului şi cel care l-a plătit este Rednic. Îşi merită soarta".

Astăzi se alege noul antrenor

Rămaşi fără om pe banca tehnică, conducătorii dinamovişti trebuie să se mişte repede. Cele mai vehiculate nume sunt Ovidiu Sabău, Răzvan Lucescu şi Walter Zenga. Sabău a declarat că nu este posibil să preia echipa în plin campionat, variantă întărită şi de conducerea bistriţeană care ieri a garantat că "Moţul" nu va pleca. Răzvan Lucescu a declarat că are contract cu FC Braşov.

Se pare însă că tehnicianul ar veni la Dinamo, dar numai însoţit de prietenul său Dinu Vamă, variantă neagreată de oficialii dinamovişti. Există şi varianta Walter Zenga, tehnician care este liber de contract. El a declarat totuşi în repetate rânduri că în România va antrena doar Steaua sau echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite