Rednic şi Porumboiu continuă războiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic şi patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, au avut un nou schimb de replici dure. Fostul arbitru a susţinut duminică faptul că Rednic i-ar fi trimis un

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic şi patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, au avut un nou schimb de replici dure. Fostul arbitru a susţinut duminică faptul că Rednic i-ar fi trimis un SMS prin care îi spunea cât de mult îl respectă şi în care îi făcea "proşti" pe şefii dinamovişti.

"Eu am martori când am trimis acel SMS, domnul Porumboiu e singurul care n-a înţeles. E singurul pentru care nu am cum să am respect, am lucrat un an cu el, ştiu ce poate. A spus aceste lucruri despre mine ca să destabilizeze echipa, să îmi strice relaţiile cu acţionarii de la Dinamo.

Înainte de Revoluţie, arbitrajul era condus de la Bistriţa (n.r. - referire la preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu), acum e de la Vaslui. Dacă îl apreciam, rămâneam la Vaslui", a continuat războiul declaraţiilor Rednic. Adrian Porumboiu nu a rămas dator. "Rednic este un antrenor mărunt, la fel ca şi caracterul lui. Este cel mai bun antrenor dintre impresari.

Cât a fost la Vaslui, dacă nu începeam să-i fac eu echipa, retrogradam. A trebuit să-l impun eu pe Vali Badea între titulari, pentru că el nu-l vedea. El pe unde a fost nu a avut respect pentru nimeni. Legat de declaraţiile legate de arbitraj, sunt nişte afirmaţii tembele, de ospiciu. La câte tâmpenii debitează, mai are să spună că sediul Al-Qaida e la Vaslui", a replicat patronul vasluian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite