Record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ediţia din acest an, peste 600.000 de oameni au venit la arenele de la Melbourne Park În ediţia din acest an a turneului de Grand Slam din Australia s-a stabilit numărul-record de

La ediţia din acest an, peste 600.000 de oameni au venit la arenele de la Melbourne Park

În ediţia din acest an a turneului de Grand Slam din Australia s-a stabilit numărul-record de spectatori pentru această competiţie: 605.735.

Astfel, în 2008 s-au înregistrat cu aproximativ 50.000 de spectatori mai mult decât în 2007. Mai mult, în ziua a patra a competiţiei, la Melbourne Park, au venit 62.855 spectatori, ceea ce reprezintă o audienţă-record pentru un turneu de Grand Slam pentru o zi de concurs.

Organizatorii au mai anunţat că mai bine de 6,6 milioane de persoane au vizitat siteul oficial al competiţiei, în creştere cu 50 la sută faţă de anul trecut, iar cele mai căutate nume au fost Roger Federer, Wilfried Tsonga, Maria Şarapova şi Ana Ivanovic. Câştigătorul din acest an, sârbul Novak Djokovic, nu pare un favorit al iubitorilor "sportului alb", iar jucătorul a simţit asta şi în finala contra lui Tsonga. "Ştiu că publicul a fost alături de Tsonga în finală, dar eu tot îi iubesc pe suporterii din Australia", a recunoscut Djokovic imediat după ce s-a impus în faţa francezului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite