Real şi-a trimis juniorii pentru meciul de la Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu ar fi scos un egal cu Dinamo Kiev, Steaua ar fi tremurat serios în această seară. Asta pentru că, în cazul unei victorii a ucrainenilor în Ghencea, calificarea ar fi depins de partida

Dacă nu ar fi scos un egal cu Dinamo Kiev, Steaua ar fi tremurat serios în această seară. Asta pentru că, în cazul unei victorii a ucrainenilor în Ghencea, calificarea ar fi depins de partida de astăzi dintre Kiev şi Real Madrid. Meci pentru care madrilenii au odihnit vedetele şi au trimis nouă jucători de la a doua echipă.
Real Madrid nu mai poate pierde locul doi în grupă şi nu mai poate aspira la primul.
Astfel, Fabio Capello şi-a permis să-i deplaseze la Kiev pe Borja Valero, Adan, Torres, Sergio, Javi Garcia, De la Red, Adrian Gonzalez, Nieto şi Mata, nouă puşti chemaţi de la a doua echipă a clubului. Pentru un asemenea meci fără miză, italianul i-a lăsat acasă pe Cannavaro, Reyes, Guti, Emerson sau Raul, toţi cu accidentări uşoare sau în mare nevoie de repaus. Dintre jucătorii chemaţi de la a doua echipă, vedeta este Adrian Gonzalez, 18 ani, băiatul legendarului jucător al madrilenilor, Michel. Acesta din urmă este chiar antrenorul satelitului şi şeful centrului de copii şi juniori al grupării de pe Santiago Bernabeu. Însă există şi alte vedete care vor intra în lumina reflectoarelor la Kiev. Sau vor reintra. Scoşi din prima echipă de Capello, Ronaldo şi Beckham au garantat un loc în prima echipă împotriva lui Dinamo. Cei doi se află de mai multă vreme în conflict cu tehnicianul italian, ca urmare a puţinelor ocazii pe care le-au avut la prima echipă. Brazilianul Ronaldo şi-a câştigat un loc de titular în această seară, graţie golului marcat duminică în partida cu Athletic Bilbao, într-un moment în care bascii conduceau pe tabelă. De asemenea, fostul Balon de Aur a reuşit să slăbească două kilograme, de la 89.6 la 87.5, spre satisfacţia italianului Fabio Capello.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite