Dacă Real pierdea în Ghencea, Raul pleca de la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria din Ghencea a fost balsamul perfect pentru Real Madrid. O recunoaşte chiar preşedintele clubului, Ramon Calderon, într-un interviu acordat agenţiei EFE. "Am ţinut o şedinţă cu echipa

Victoria din Ghencea a fost balsamul perfect pentru Real Madrid. O recunoaşte chiar preşedintele clubului, Ramon Calderon, într-un interviu acordat agenţiei EFE.
"Am ţinut o şedinţă cu echipa şi am discutat cu fiecare jucător în parte. Pe teren au fost admirabili. Cred că
momentul Bucureşti
este punctul de plecare al noului Real Madrid", susţine Calderon. Acesta a dezvăluit şi că un insucces în Ghencea ar fi putut pune capăt carierei lui Raul la Real. "După meciul cu Getafe (n.r. pierdut cu 0-1), Raul mi-a spus că, dacă echipa pierde, este dispus să plece şi să renunţe la contractul său", a mărturisit Calderon.
Cotidianul "AS" a scris că, la dineul oficial de dinaintea meciului Steaua - Real, Gigi Becali a încercat să vândă grupării madrilene un jucător accidentat, pe căpitanul Mirel Rădoi. Presa spaniolă a preluat şi declaraţiile patronului stelist, care a anunţat că oferă 100.000 de dolari clubului care îl achiziţionează pe portarul Carlos. Spaniolii îi fac şi un CV portughezului, sub titlul "Din Congo în Liga Campionilor". Carlos a reacţionat după afirmaţiile lui Gigi Becali. "Abia aştept să vină luna decembrie, vreau să dau un nou sens carierei mele, nu pot uita ce s-a spus. Vreau să-mi fac datoria până atunci, să lucrez în fiecare zi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar nu vreau să continui la Steaua", a declarat lusitanul pentru cotidianul portughez "Mais Futbol".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite