"Real Madrid poate fi învinsă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- Crezi că jucători precum Emerson, Beckham sau Van Nistelrooy, care au trecut de 30 de ani, au obosit? - În niciun caz nu se poate spune că sunt obosiţi. Din ce am văzut în ziarele din Spania,


- Crezi că jucători precum Emerson, Beckham sau Van Nistelrooy, care au trecut de 30 de ani, au obosit?
- În niciun caz nu se poate spune că sunt obosiţi. Din ce am văzut în ziarele din Spania, îşi doresc să câştige toate competiţiile în care e angrenată echipa în acest sezon. O să joace la turaţie maximă cu Steaua, pentru că au deja o înfrângere cu Lyon, şi nu cred că vor să rişte locul doi în grupă. La primul au şanse destul de mici, la cum joacă Lyon în acest moment.
- Ai învins Madridul în 2000 (n.r. - 3-1) ca jucător al Numanciei, o echipă mică. Cum aţi abordat atunci meciul?
- A fost o zi fantastică pentru noi. Real avea echipa cu care tocmai câştigase Liga Campionilor şi domina fotbalul spaniol. Nici nu ne gândeam că o să-i batem, voiam doar să jucăm cât mai bine şi vedeam noi ce ieşea. Cred că marele nostru avantaj a fost că nu aveam niciun fel de presiune, pe când ei erau obligaţi să câştige orice meci.
- Le-ai dat trei goluri atunci, deşi aveau o apărare cu Geremi, Hierro, Helguera şi Roberto Carlos.
- Mi-a ieşit cam tot în acel meci. Am deschis scorul în primele minute cu capul. Raul a egalat, dar am reuşit să marchez golul doi imediat, pe contraatac. Pe al treilea l-am înscris într-un moment în care dominau meciul, cu un şut din afara careului mare. A fost o seară de vis pentru toată echipa.
#Cu naţionala, eu aş vrea tot în Ghencea
- Unii dintre colegii tăi de la naţională au fost înjuraţi la meciul cu Belarus. Tu ai avut probleme?
- Nu am fost atent la suporteri în timpul meciului şi nu am auzit. Cel puţin pe mine cred că nu m-au înjurat. Am aflat după şi nu cred că e normal. Mai ales în cazul lui Dani Coman sau al lui Adrian Mutu, care au făcut un meci bun.
- Cel mai probabil, meciul cu Olanda se va disputa la Timişoara.
- Mi-aş fi dorit să rămânem în Ghencea. Eu mă simt ca acasă acolo, dar dacă nu se mai poate, jucăm şi în provincie. E bine şi aşa, pentru că, oriunde am juca, va fi un stadion plin. Spectatorii de acolo ştiu că nu vor avea şansa să vadă naţionala atât de des şi vor profita de ocazie. Bucureştenii sunt ceva mai obişnuiţi şi nu vin în număr mare la toate meciurile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite