Răzvan Sabău, primul român eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Beneficiar al unui wild card, românul în vârstă de 29 de ani a fost eliminat în primul tur al BCR Open România de către argentinianul Vassallo Arguello, locul 108 ATP, cu scorul de 3-6, 6-1,

Beneficiar al unui wild card, românul în vârstă de 29 de ani a fost eliminat în primul tur al BCR Open România de către argentinianul Vassallo Arguello, locul 108 ATP, cu scorul de 3-6, 6-1, 3-6.
Primul meci al turneului de la Bucureşti, care a durat două ore, a început prost pentru jucătorul nostru. De la scorul de 2-3 în primul set, acesta nu a mai reuşit să câştige decât un game. Sabău a avut o evoluţie slabă, presărată cu numeroase greşeli neforţate. În cel de-al doilea set, la scorul de 4-1 pentru român, argentinianul a chemat masorul, acuzând dureri la spate. În ciuda accidentării adversarului său, Sabău nu s-a putut impune în cel de-al treilea set, greşind copilăreşte mai multe mingi. "Aş fi vrut să câştig meciul, pentru a prinde încredere, deoarece jocul meu nu este aşa cum mi-aş fi dorit, dar mi-am pierdut concentrarea pentru că am crezut că adversarul este lovit. În ultimul set am jucat mai prost şi am pierdut", a declarat Sabău, care a oferit şi o explicaţie pentru evoluţia sa: "Am avut probleme de sănătate. Am avut dureri la cot şi la gleznă, iar jocul nu mi-a mers aşa de bine pe cât ar fi mers dacă eram sănătos".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite