Răzvan Lucescu stă cu bagajele la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pentru câteva ore în august 2005.Acum aproape un an, imediat după etapa a doua a campionatului, George Copos l-a demis pentru o noapte pe Răzvan Lucescu. În acel moment, în jurul hotelului

pentru câteva ore în august 2005.
Acum aproape un an, imediat după etapa a doua a campionatului, George Copos l-a demis pentru o noapte pe Răzvan Lucescu. În acel moment, în jurul hotelului vicepremierului dădea târcoale Mircea Rednic. Cu toate că a fost umilit, tehnicianul Rapidului a acceptat să revină în funcţie, după ce boss-ul din Grant a spus că îl vrea din nou pe banca tehnică. "Acum am fi fost pe primul loc, dacă nu era acel moment", a spus, la emisiunea "Om la Om", antrenorul alb-vişiniilor. "Am trecut prin momente pe care nu pot să le uit. Aceste divergenţe dintre mine şi domnul Copos apar din cauza diferenţelor de mentalitate şi pentru că suntem din generaţii diferite", a adăugat "principalul" giuleştean. "Nu exclud posibilitatea ca, peste trei etape, să părăsesc Rapidul, chiar dacă de această echipă mă leagă multe amintiri frumoase. Este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Dar am avut şi multe clipe grele, multe neştiute, în care m-am simţit umilit. Jucătorii şi Dinu Gheorghe m-au ajutat să trec peste ele. Ceva în sufletul meu mă face însă să fiu îndoit dacă să rămân. Uneori e bine să faci şi o schimbare", a precizat tehnicianul "feroviarilor". George Copos, care devenise aproape un pick-up stricat imediat după ce Rapidul trecea de Feyenoord în Cupa UEFA, şi declara la fiecare întrevedere cu presa că îi pare rău de gestul făcut la începutul sezonului, este pus acum în situaţia de accepta condiţiile lui Lucescu. "Răzvan a făcut cele mai mari performanţe la Rapid. Echipa este între primele zece formaţii din Europa, şi-a îndeplinit obiectivul de a câştiga cupa şi are şanse mari să facă eventul. Credem cu tărie că va continua la noi. Toţi acţionarii dorim acest lucru şi îi vom face o propunere mai bună de prelungire cu un an a contractului şi chiar pe trei ani dacă vrea", a răspuns Copos.

Oferte din ţară şi nu numai
Răzvan Lucescu este din ce în ce mai tentat să părăsească gruparea din Giuleşti. Printre cluburile care l-au ofertat sunt echipe atât din campionatul intern, cât şi din străinătate. ţinând cont că formaţiile din ţară de la care a primit oferte sunt în situaţii destul de tensionate, Dinamo nu are stabilitate la nivelul conducerii, iar Poli Timişoara este foarte vulnerabilă financiar, jucătorii neprimindu-şi salariile de trei luni, iar patronul Marian Iancu fiind pentru a doua oară după gratii, Lucescu pare tentat să ajungă la un club din străinătate. Printre echipele cu care ar putea semna din vară se numără Brescia sau Trabzonspor, destinaţii foarte posibile, mai ales că Mircea Lucescu are legături strânse cu ambele cluburi.

"Rapid e sufletul meu. E ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Dar ceva în sufletul meu mă face să fiu îndoit dacă să rămân. Am trăit clipe grele, m-am simţit umilit."
Răzvan Lucescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite