Răzvan Lucescu rămâne în Giuleşti încă trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

patronatul are de gând să-i ofere un contract mult mai substanţial decât cel din acest moment, situat la 70.000 de euro. "N-am participat la discuţiile legate de valoarea contractului. Vom vorbi

patronatul are de gând să-i ofere un contract mult mai substanţial decât cel din acest moment, situat la 70.000 de euro. "N-am participat la discuţiile legate de valoarea contractului. Vom vorbi cu el, pentru că are dreptul la nişte pretenţii, având în vedere ce i se cere. Noi ne gândim la o perioadă de 3-4 ani, pentru că un astfel de ciclu permite realizarea unei performanţe care va fi stabilită la nivelul acţionariatului", a spus preşedintele executiv Dinu Gheorghe, care a adăugat că Lucescu va avea un contract european pentru că-l merită. Din câte se pare, antrenorul va fi remunerat cu aproximativ 200.000 de euro, ajungând astfel la nivelul adversarului său de mâine, Cosmin Olăroiu. "Important este ca el să continue. Din câte ştiu eu, el şi-a dat deocamdată acordul pentru a continua să conducă această echipă", a conchis Vamă, unul dintre noii acţionari ai Rapidului.

Alte probleme de sănătate
Titular în ultima partidă din campionat, Dănuţ Perjă a fost accidentat grav, la un contact cu unul dintre jucătorii timişoreni. "În meciul cu Poli, Perjă a fost accidentat destul de grav, are fractură de piramidă nazală şi a fost operat. Bănăţenii au jucat cu înverşunare, pentru că voiau trei puncte, dar totuşi nu am văzut acelaşi lucru şi cu Steaua", a spus Dinu Gheorghe. Fundaşul, care îşi va reînnoi contractul cu gruparea feroviară pe o perioadă de un an, a fost supus unei intervenţii chirurgicale luni dimineaţă. Cu aceleaşi probleme s-a confruntat şi mijlocaşul Vali Negru, care însă a scăpat de operaţie. Cei doi se adaugă accidentaţilor Artiom Karamian şi Marius Măldărăşanu, existând însă şanse să poată fi folosiţi în partida de mâine, contra Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite