Răzvan Lucescu nu a fost impresionat de cehi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului s-a întors ieri din Cehia, unde a asistat la partida câştigată de Mlada, pe teren propriu, împotriva celor de la Most, scor 2-1. După ce a văzut pe viu adversara din

Antrenorul Rapidului s-a întors ieri din Cehia, unde a asistat la partida câştigată de Mlada, pe teren propriu, împotriva celor de la Most, scor 2-1. După ce a văzut pe viu adversara din grupele Cupei UEFA, tehnicianul alb-vişiniilor nu s-a arătat impresionat de cehi.
"Mlada este o echipă disciplinată. Au obţinut un succes destul de muncit în faţa unui adversar modest. Cu toate acestea, i-am remarcat pe cei doi atacanţi, precum şi pe fundaşii centrali. Nu au tehnicitatea fotbaliştilor români, dar sunt dispuşi la efort. Cehii nu se pot compara cu cei de la PSG ca valoare tehnică. Fotbalul ceh este mai atletic. Suntem pe locul doi şi trebuie să facem orice pentru a câştiga la Bucureşti. Cele trei puncte cu Mlada nu garantează calificarea, dar ar însemna o opţiune importantă", a spus Răzvan Lucescu. Cu această ocazie, antrenorul Rapidului a mai spus că şi Viorel Moldovan trebuia convocat la echipa naţională, pentru partida amicală cu Spania. "Nu este corect să se spună că Măldărăşanu este rezerva lui Lazăr. Pe Măldă am hotărât să-l odihnim, pentru că revenit pe teren după ce a făcut o pauză mare. Să nu se uite faptul că Măldărăşanu este unul dintre jucătorii cu cel mai important simţ tactic din fotbalul românesc. Oricum, eu sunt mândru că am atâţia jucători la Naţională, dar Piţurcă putea să-i mai cheme pe Lazăr şi pe Viorel Moldovan", a mai afirmat antrenorul.
Copos îi umple de bani pe jucători
O calificare în Liga Campionilor, de pe primul loc, ar aduce jucătorilor de la Rapid o primă nemaiîntâlnită în Giuleşti, două milioane de euro.
Chiar şi clasarea pe locul doi va fi premiată cu 300.000 de euro, sumă la care se mai adaugă 1,5 milioane de euro, dacă alb-vişiniii trec de preliminariile Ligii Campionilor şi ajung în grupe, toate acestea fiind prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară.
"Este acelaşi Regulament intern care a fost şi anul trecut, cu diferenţa că anul acesta sunt sunt nişte bonusuri extraordinar de mari pentru obiectiv", a declarat Constantin Zotta, în emisiunea "Realitatea Sportivă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite