Răzvan Lucescu este furios: "La Rapid nu va fi linişte niciodată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 12 partide disputate în Cupa UEFA, în campionat şi în Cupa României, giuleştenii nu au pierdut nicio întâlnire, au câştigat şapte, iar alte cinci au terminat la egalitate. Cu

În ultimele 12 partide disputate în Cupa UEFA, în campionat şi în Cupa României, giuleştenii nu au pierdut nicio întâlnire, au câştigat şapte, iar alte cinci au terminat la egalitate. Cu toate acestea, Răzvan Lucescu s-a arătat nemulţumit de faptul că în cadrul echipei există foarte multă tensiune.
"Echipa ar fi trebuit să traverseze un moment bun, pentru că am avut rezultate pozitive. Cu toate astea, există o tensiune uriaşă la echipă, parcă am trăi o dramă. Cineva are interesul să distrugă această echipă frumoasă. După şase victorii consecutive în campionat a venit egalul cu Pandurii care a declanşat scandalul. Oricum, în meciul ăla am fost furaţi, dar nimeni nu a vorbit despre acest lucru. Buga a fost oprit aiurea când scăpase singur, iar golul marcat de cei de la Pandurii a fost înscris din ofsaid. În această săptămână, am încercat să-i liniştesc pe fotbalişti. Am avut discuţii cu ei şi le-am explicat că Rapidul a ajuns unde a ajuns doar prin munca lor", şi-a arătat, Lucescu Jr nemulţumirea faţă de situaţia prezentă a echipei. Cu această ocazie, antrenorul principal al Rapidului a aruncat câteva săgeţi şi către George Copos. "Aici nu va fi linişte niciodată. Nici la 7-0 nu a fost. Când joci sub presiune, apare o disperare în joc care duce la lipsă de luciditate. Controlul vine din linişte. Când nu ştii să apreciezi victoriile, nici nu le mai obţii. Buga şi Zicu sunt sufletişti şi concentraţi la fiecare meci, iar lumea îi critică pe nedrept", a mai comentat Răzvan Lucescu.
Au încredere în anathinaikos
Atât jucătorii, cât şi Răzvan Lucescu sunt de părere că Panathinaikos va merge în Franţa pentru a încerca să câştige cel puţin un punct în disputa cu PSG.
În acest fel, giuleştenii vor prinde şi ei primăvara europeană. "Am vorbit cu amicul meu de la PAO, Ebede, care mi-a spus că ei vor face totul pentru a câştiga. şi nu cred că este o declaraţie politicoasă. În plus, dacă termină primii, vor avea prime mai mari decât dacă rămân pe locul doi", a precizat Edel Apoula, cel care i-a luat locul în poartă accidentatului Dani Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite