Răzvan Lucescu: "Avem foame de rezultate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, giuleştenii au plecat spre Germania pentru a susţine manşa secundă din Cupa UEFA contra celor de la Hamburg. Precauţie este cuvântul de ordine care domneşte în lotul antrenat

Ieri dimineaţă, giuleştenii au plecat spre Germania pentru a susţine manşa secundă din Cupa UEFA contra celor de la Hamburg. Precauţie este cuvântul de ordine care domneşte în lotul antrenat de către Lucescu Jr.
"Va fi greu. Atmosfera de pe stadion îi va împinge de la spate, pentru că vor fi 50.000 de spectatori. Dar ne-am obişnuit cu meciurile tari. Un gol pentru noi ar însemna enorm la Hamburg, având în vedere că nu am primit niciunul acasă. Nu există riscul ca cineva de la noi să plece cu gândul că suntem deja calificaţi, pentru că jucăm cu o echipă periculoasă. Dar noi avem foame de rezultate, de bani, de orice şi jucăm cu dăruire", a spus Răzvan Lucescu. Chiar dacă Maftei este suspendat pentru meciul din UEFA, şi acesta a făcut deplasare cu echipa, la fel ca şi Daniel Pancu. "Vrem o calificare, nu contează dacă dăm gol sau nu, dacă o să câştigăm la nu. Important este să ne calificăm. Să dea Dumnezeu să pierdem cu 1-0, şi suntem calificaţi", a spus Maftei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite