Răzvan Lucescu: "Mă duc la FC Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul şi-a prezentat aseară demisia şi va antrena sub Tâmpa în următorul sezon La mai puţin de 24 de ore de la câştigarea Cupei României cu Rapid, Răzvan Lucescu a anunţat

Tehnicianul şi-a prezentat aseară demisia şi va antrena sub Tâmpa în următorul sezon

La mai puţin de 24 de ore de la câştigarea Cupei României cu Rapid, Răzvan Lucescu a anunţat că nu va mai continua în Giuleşti, urmând să fie numit ca principal al divizionarei secunde FC Braşov, unde preşedinte este bunul său prieten, Dinu Gheorghe. "S-a încheiat un ciclu la Rapid şi, cu tot regretul, eu nu mai sunt antrenorul acestei echipe", a declarat Lucescu junior ieri-seară.

Ovaţionat de suporterii rapidişti veniţi să sărbătorească victoria din finala cupei, cu Poli Timişoara, Răzvan Lucescu nu a putut anunţa decizia sa pe scena amplasată pe gazonul stadionului din Giuleşti.

"Vă mulţumesc şi numai datorită vouă am trăit momente fantastice aici", a declarat Lucescu, în timp ce fanii strigau: "Nu pleca, Giuleştiul e casa ta!". După discursul ţinut în faţa suporterilor, acesta şi-a făcut publică decizia. "E un ciclu care s-a încheiat la Rapid. Cu tot regretul, eu nu mai sunt antrenorul acestei echipe. Mă duc la FC Braşov", a declarat Lucescu junior, care a trimis şi câteva săgeţi către patronul Rapidului, George Copos: "Dacă ar fi fost mai mult alături de noi în ultima parte a sezonului, am fi obţinut rezultate mai bune". Despre noua sa echipă, unde îl aşteaptă fostul colaborator de la Rapid, Dinu Gheorghe, Lucescu s-a rezumat a declara că "atunci când ai pasiune nu mai contează divizia în care antrenezi", făcând aluzie la faptul că FC Braşov va juca şi în următorul sezon în Liga II, neavând nicio şansă la promovare în acest moment.

Hizo, favorit pentru a-l înlocui

În condiţiile în care Ladislau Boloni nu mai doreşte să vină în Giuleşti, antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a devenit favorit pentru a prelua deţinătoarea cupei.

O altă variantă ar fi grecul de origine română, Ioannis Matzourakis, liber de contract după ce a fost demis de la Omonia Nicosia. Matzourakis a evoluat ca jucător la Rapid, între 1969 şi 1971.

S-a încheiat un ciclu şi trebuie să plec. Au fost momente frumoase, nu regret nimic din tot ce am făcut în Giuleşti. Suporterii Rapidului sunt unici.
Răzvan Lucescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite