Răzvan Lucescu mai cere timp de gândire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă are o ofertă certă de la Poli Timişoara, tehnicianul Rapidului nu poate spune uşor adio echipei la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii.Trecerea lui Răzvan Lucescu din curtea

Chiar dacă are o ofertă certă de la Poli Timişoara, tehnicianul Rapidului nu poate spune uşor adio echipei la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii.
Trecerea lui Răzvan Lucescu din curtea alb-vişiniilor în cea a timişorenilor nu mai este sigură, aşa cum era înaintea meciului din ultima etapă, dintre Jiul şi Rapid. După partida pierdută de feroviari cu 3-0 la "masa verde", antrenorul din Grant a declarat că este tentat să rămână în Giuleşti, pentru jucătorii de care s-a ataşat şi pentru suporterii care i-au cerut insistent să nu plece, înjurându-l în acelaşi timp pe George Copos. Ieri, patronul bănăţenilor, Marian Iancu, a declarat că încă nu l-a convins pe Lucescu să vină pe Bega, dar mai aşteaptă răspunsul. "I-am făcut o ofertă conform pretenţiilor sale. În acest moment, nu avem o certitudine în ceea ce priveşte decizia sa. Putem afla răspunsul final până mâine. Sperăm să fie cât mai repede. Se pare că Lucescu nu este hotărât", a spus bossul timişorenilor.
Moldo se gândeşte la retragere
Echipa lui George Copos pare să se dezintegreze, încetul cu încetul. Daniel Pancu pleacă în Turcia, Daniel Niculae va ajunge la AJ Auxerre, Viorel Moldovan este tentat să evolueze în Elveţia, iar Marius Constantin are o ofertă din Ucraina. "Pentru mine, capitolul fotbal în România este închis. Nu mai am plăcere, nu mai am motivaţie. Finalul campionatului m-a dezgustat. Dacă mă voi înţelege cu echipele din Elveţia sau din Franţa de unde am oferte, mă voi duce să joc acolo. Dacă nu, mă retrag", a spus Viorel Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite