Răzvan Lucescu: "Hertha n-are nimic de pierdut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul giuleştenilor crede în continuare că partida cu nemţii, din Cupa UEFA, va fi dificilă, chiar dacă elevii săi au învins la Berlin cu 1-0."Am câştigat în deplasare, iar berlinezii

Tehnicianul giuleştenilor crede în continuare că partida cu nemţii, din Cupa UEFA, va fi dificilă, chiar dacă elevii săi au învins la Berlin cu 1-0.
"Am câştigat în deplasare, iar berlinezii merg destul de prost în acest moment, dar asta înseamnă că nu mai au nimic de pierdut şi încă ne pot pune probleme", a precizat antrenorul feroviarilor. "Contez pe moralul jucătorilor mei ca să trecem de această fază şi să realizăm cea mai mare performanţă din istoria Rapidului", a conchis tehnicianul din Grant. În legătură cu rezerva de portari a lui Dănuţ Coman, preşedintele executiv Dinu Gheorghe a menţionat că nu merită riscul de a-l trece pe foaia de joc pe camerunezul Adel Apoula, pentru că încă nu se ştie situaţia sa, dacă mai este sau nu sub contract cu echipa Pyunik Erevan. "Pe bancă va lua loc Mihai Mincă, pentru că Ionuţ Curcă este accidentat şi altă posibilitate nu există", l-a completat Răzvan Lucescu.
Legat de banii pe care calificarea I-ar putea aduce în vistieria alb-vişiniilor după partida din Giuleşti, Vamă a spus că, din păcate, partida nu prea prezintă interes, dar a spus că fotbaliştii vor avea cea mai mare primă posibilă din partea conducerii: "Câştigul jucătorilor şi al celor care au fost aproape de echipă se va ridica la 250.000 de dolari net". Singurele absenţe din lotul giuleştenilor pentru returul şaisprezecimilor Cupei UEFA, dintre Rapid şi Hertha Berlin, care se va disputa mâine, de la ora 17.15, sunt Lucian Burdujan (suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene), Viorel Moldovan (accidentat) şi Daniel Pancu (fără drept de joc în Cupa UEFA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite