Răzvan Cociş, aproape de un transfer la ţSKA Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul în vârstă de 22 de ani, Răzvan Cociş, a fost cel mai curtat atacant român în pauza de iarnă. Deşi a fost dorit de Steaua şi de Poli Timişoara, jucătorul lui şeriff

Internaţionalul în vârstă de 22 de ani, Răzvan Cociş, a fost cel mai curtat atacant român în pauza de iarnă. Deşi a fost dorit de Steaua şi de Poli Timişoara, jucătorul lui şeriff Tiraspol este aproape de un transfer la deţinătoarea Cupei UEFA, ţSKA Moscova.
Pe lângă interesul cluburilor româneşti, de Cociş s-au mai interesat, în ultima lună, şi ucrainenii de la Dinamo Kiev, şi germanii de la Schalke 04, dar de fiecare dată negocierile n-au avut finalitate. În timpul Cupei CSI, care a avut loc la Moscova, conducătorii lui ţSKA au pus ochii pe Cociş, fotbalistul rămânând pentru negocieri în capitala Rusiei. "Deocamdată, există un interes din partea lui ţSKA Moscova şi este nevoie ca moscoviţii să se înţeleagă cu cei de la şeriff. Apoi, este rândul lui Răzvan să-şi negocieze contractul. Probabil că într-o zi, două, transferul se va rezolva", ne-a declarat impresarul jucătorului, Tiberiu Petriş, care a dat de înţeles că fotbalistul ar agrea un transfer la ţSKA. "Din câte am vorbit cu el, dar şi din punctul meu de vedere este mai bine pentru el, cât şi pentru echipa naţională să evolueze într-un campionat puternic. În plus, dacă ar veni în România, ar primi un salariu de 150.000 de euro, faţă de unul de minim 500.000 de euro cât pot oferi ruşii".
Steaua renunţă la atacant
Deşi s-a declarat foarte interesat de achiziţionarea lui Răzvan Cociş, pentru care era dispus să scoată din buzunar suma record de 1,5 milioane de euro, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu mai trage nădejde că l-ar putea cumpăra pe internaţionalul român."Eu am făcut o ofertă şi gata. Am vorbit cu un intermediar, care mi-a spus că a apărut o ofertă din Rusia şi că, deocamdată, nu putem discuta mai mult. Au spus că, dacă este cazul, mă vor mai contacta. Asta este, dacă nu vrea să vină, la revedere, eu nu mai am ce face!", a precizat Gigi Becali care, în plus, s-a săturat să aştepte soluţionarea transferului lui Hamutovski. "De două săptămâni tot aud că primesc banii în fiecare zi şi până acum nu am primit nimic. Astăzi (n.r. - ieri) trebuie să îmi intre în cont suma de transfer. Să vedem ce se va întâmpla", a declarat latifundiarul din Pipera.

Nu a jucat niciodată în Divizia A
Titular în echipa naţională şi desemnat cel mai bun jucător din campionatul Moldovei în 2005, Răzvan Cociş nu a jucat niciodată din Divizia A. Atacantul a fost transferat direct de la divizionara B Universitatea Cluj la şeriff Tiraspol, în iunie 2004, împreună cu George Florescu, pentru suma de 500.000 de dolari. Interesant este că Steaua s-a mai interesat de serviciile lui Cociş şi înainte de a pleca la Tiraspol, dar după discuţia de două ore avută cu impresarii jucătorului, Gigi Becali a renunţat la jucător.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite