Răzbunarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic îi va pregăti pe dinamovişti pentru derby-ul cu Steaua, fiind motivat de "afacerea bricheta" Este deja o certitudine că Mircea Rednic va fi, din nou, antrenor al lui Dinamo

Mircea Rednic îi va pregăti pe dinamovişti pentru derby-ul cu Steaua, fiind motivat de "afacerea bricheta"

Este deja o certitudine că Mircea Rednic va fi, din nou, antrenor al lui Dinamo din vară. Rednic a spus oficial că până atunci va fi în vacanţă şi a declinat invitaţiile oficialilor clubului să revină pe bancă mai devreme. Neoficial, "Puriul" antrenează. El a pregătit tactica pentru meciul cu Rapid, tot el se va ocupa de derby-ul cu Steaua.

Întâlnirea programată duminică seară în Şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo - Steaua, este decisivă pentru stabilirea campioanei. Dinamo are şansa să trimită titlul la Cluj dacă va învinge eterna rivală. Iar pentru asta, din umbră, se ocupă Mircea Rednic.

Tehnicianul a început mai întâi prin a pregăti meciul cu Rapid din Giuleşti, dar miza cea mare o reprezintă eternul derby. Meciul pierdut de Rapid contra Stelei la masa verde nu poate fi uitat de către "Puriu", care a promis atunci că se va răzbuna. Rednic i-a comunicat deja lui Ţălnar programul echipei din săptămâna aceasta, urmând ca detaliile tactice să le stabilească tot el, zilele viitoare.

Andone: "Steaua este campioană"

Egalul CFR-ului de la Mioveni a redus simţitor şansele clujenilor la titlul. "Oboseala şi-a spus cuvântul. Deşi
am controlat jocul, ne-a lipsit prospeţimea. Suntem la două puncte de Steaua şitrebuie să fim realişti, Steaua va ieşi campioană. Pentru noi rămâne Cupa", a spus Ioan Andone, antrenorul ardelenilor. El a completat că totuşi speră ca foştii lui elevi să învingă Steaua. Cristi Borcea este în asentimentul lui Andone şi a promis că Dinamo va împiedica Steaua să câştige titlul.

Vrem să batem Steaua, avem o datorie morală foarte mare faţă de suporteri. În meciul de duminică, jucătorii trebuie să moară pe teren. Nu ne interesează cine ia campionatul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite