Răzbunarea lui Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii s-au impus, în Ştefan cel Mare, cu 2-0 şi au ajuns până pe locul trei în Liga I. Cum CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la Mioveni, disputa Dinamo - Rapid devenea extrem de

Giuleştenii s-au impus, în Ştefan cel Mare, cu 2-0 şi au ajuns până pe locul trei în Liga I.

Cum CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la Mioveni, disputa Dinamo - Rapid devenea extrem de importantă pentru cele două echipe. Formaţia învinsă rămânea la 13 puncte în spatele clujenilor, diferenţă destul de greu de remontat.

Nici nu a început bine meciul că Augustus Constantin a fost nevoit să-l întrerupă din cauza vizibilităţii reduse din jumătatea de teren a giuleştenilor, după ce fanii gazdelor au aruncat cu torţe şi fumigene în cei ai vişiniilor. În replică, suporterii rapidişti au rupt o parte din gardurile care îi despărţeau de dinamovişti şi erau gata să se încaiere cu ei, dar jandarmii au intervenit în forţă şi au aplanat conflictul.

Pe teren, Rapidul a împins tot mai mult jocul către poarta lui Lobonţ, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj: 0-1. În minutul 22, Cesinha a deschis scorul cu un şut superb, în vinclul porţii lui Lobonţ, după ce, în prealabil, s-a jucat cu fundaşul dinamovist Flavius Stoican.

În partea a doua a jocului, Zenga forţează totul pe cartea atacului, Claudiu Niculescu înlocuindu-l pe Mărgăritescu, dar tot rapidiştii sunt cei care marchează. În minutul 56, Mazilu a înscris după un contraatac iniţiat de Cesinha, care l-a deposedat foarte uşor pe Galliquio la mijlocul terenului, iar jocul era practic încheiat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite