Răzbunare după 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şi a căutat răzbunare. Cu Moldovan titular, alături de Pancu, Rapidul a avut probleme în prima repriză. "Lupii" s-au ţinut tare în faţa unei echipe care a trecut la pas de Hertha şi a

şi a căutat răzbunare. Cu Moldovan titular, alături de Pancu, Rapidul a avut probleme în prima repriză. "Lupii" s-au ţinut tare în faţa unei echipe care a trecut la pas de Hertha şi a eliminat pe Hamburger SV, în Cupa UEFA. Primului gol înscris de Daniel Pancu de la revenirea sa în Grant, în minutul 37, i s-a răspuns imediat, la următoarea fază, cu punctul egalizator. Golgheterul "petroliştilor", Hadnagy, a marcat printr-un şut la colţul lung din interiorul careului. Surpriza părea să prindă contur. Spectatorii feroviari începeau să vadă în "găzari" echipa care elimina din Cupa României pe Dinamo, deţinătoarea trofeului, sau pe Poli Timişoara. După pauză, echilibrul din teren s-a rupt, Rapidul redevenind formaţia care face furori în Europa. În numai opt minute, elevii lui Răzvan Lucescu au dus scorul la 4-1, prin reuşitele lui Daniel Niculae (65), Viorel Moldovan (67) şi Burdujan (73). Alb-vişiniii sunt mari favoriţi ai semifinalei, deplasarea de la Ploieşti, pe 26 aprilie, când sunt programate partidele retur, rămânând doar o simplă formalitate. "A fost o bună repetiţie pentru UEFA. Remarc jocul foarte bun al lui Pancu şi modul în care se luptă Moldovan pentru fiecare balon", a spus la finalul partidei Răzvan Lucescu, care simte că accesul în competiţiile europene de anul viitor se poate face prin câştigarea cupei, în campionat elevii săi având prestaţii destul de slabe. "Suntem o echipă mică şi nu ne putem pune cu Rapid, care are jucători de milioane de dolari", a precizat antrenorul ploieştilor, Vivi Răchită. "Nu mai putem fi opriţi de nimeni. Nu putem rata accesul în finală. Rapidul are un sfert de oră în care nu poate fi oprit de nimeni. S-a văzut ce forţă de fostă ofensivă avem", a declarat atacantul Daniel Niculae.

"Spionul" Olăroiu a fost huiduit
Tehnicianul Stelei a urmărit de la oficială jocul adversarei pe care o va întâlni în sferturile de finală ale Cupei UEFA. La fel ca şi Răzvan Lucescu, care a fost să spioneze jocul roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu nu a scăpat prilejul de a vedea pe viu evoluţia feroviarilor. Urcând spre locul său, antrenorul echipei din Ghencea a fost luat imediat în colimator de un suporter rapidist. "Nu ar trebui să te înjurăm şi noi aşa cum aţi făcut voi cu Răzvan Lucescu?", i-a reproşat fanul. "Nu l-am înjurat eu", a venit răspunsul lui Oli. Tehnicianul steliştilor nu a scăpat însă de huiduielile alb-vişiniilor, care l-au luat în vizor şi pe căpitanul din Ghencea, Mirel Rădoi. În tribune a fost prezent şi Marius Măldărăşanu, care a debutat la Petrolul, el stând lângă Copos, cu care s-a întreţinut pe toată durata meciului. Mijlocaşul are piciorul în ghips şi va lipsi din teren pe toată perioada returului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite