Război în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venus şi Serena se vor întâlni în sferturile de finală ale turneului de la US Open, acesta fiind al 17-lea meci direct între cele două surori În optimi, Venus a trecut în două seturi,

Venus şi Serena se vor întâlni în sferturile de finală ale turneului de la US Open, acesta fiind al 17-lea meci direct între cele două surori

În optimi, Venus a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-3, de poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Serena a învins-o pe franţuzoiaca Severine Bremond, scor 6-2, 6-2.

Până acum, Venus (28 de ani) şi Serena (26 de ani) au aflat cum este să joace una împotriva celeilalte. De asemenea, ele ştiu deja cum se va simţi învingătoarea, dar şi învinsa. De ce? Pentru că astăzi ele se vor întâlni în al 17-lea meci direct.

Partida va avea loc în sferturile de finală de la US Open, iar câştigătoarea va accede astfel în semifinalele competiţiei. "Este prea curând. Sunt dezamăgită că această întâlnire se dispută în sferturi", a spus Serena. Amândouă au ajuns în sferturi după meciuri uşoare.

Venus a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-3, de poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Serena a învins-o pe franţuzoiaca Severine Bremond, scor 6-2, 6-2. "Mă aşteaptă cel mai greu meci din acest turneu. Cu toate acestea, sper să ajung în semifinale", a mai adăugat sora cea mică. Venus a învins-o pe Serena în finala de la Wimbledon din iulie, astfel că rezultatul întâlnirilor directe este egal, 8-8.

"Dacă aş fi avut o soră care n-ar fi jucat bine, atunci ar fi fost uşor să o înving. Dar ea joacă foarte bine. Aceasta va fi pentru mine piatra de încercare în drumul spre titlu", a declarat şi Venus, de două ori campioană la US Open, la fel ca şi sora ei mai mică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite