Război anglo-italian în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liverpool - Inter şi Arsenal - AC Milan, cele mai tari dueluri din optimi Singurii români rămaşi în Liga Campionilor, Cristi Chivu şi Adrian Piţ, nu au avut prea multă şansă la

Liverpool - Inter şi Arsenal - AC Milan, cele mai tari dueluri din optimi

Singurii români rămaşi în Liga Campionilor, Cristi Chivu şi Adrian Piţ, nu au avut prea multă şansă la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor, de ieri, de la Nyon.

Inter va da piept cu Liverpool, finalista de anul trecut şi câştigătoarea din 2004/2005 în timp ce AS Roma se va duela cu Real Madrid. "La acest nivel nu mai există echipe slabe, aşa că nu prea conta cu cine picam. Vom întâlni o formaţie puternică la care se îmbină foarte bine stilul de joc britanic, agresiv, cu planurile tactice ale unui tehnician latin precum Rafa Benitez.

Să nu uităm că ei au eliminat, de-a lungul timpului, formaţii foarte puternice, precum Juventus sau Chelsea", a spus Mancini, imediat după tragerea la sorţi. Un alt meci extrem de interesant va fi şi între Arsenal, finalista din ediţia 2005/2006, şi AC Milan. Înaintea tragerii la sorţi, cele 16 echipe au fost împărţite în două grupe valorice, după locul ocupat în grupe. Regulamentul a prevăzut ca în această fază a competiţiei să nu se întâlnească formaţii care au fost adversare în grupă sau sunt din aceeaşi ţară.

Contra se bate cu AEK Atena în Cupa UEFA

Tot ieri s-au tras la sorţi şi partidele din 16-imile de finală ale Cupei UEFA. Echipa la care evoluează Cosmin Contra, Getafe, a fost destul de ghinionistă, urmând să întâlnească pe AEK Atena. Celelalte meciuri sunt: Aberdeen - Bayern Munchen; Bolton - Atletico; Zenit - Villarreal; Galatasaray - Leverkusen; Anderlecht - Bordeaux, Brann - Everton; FC Zurich-Hamburg; Rangers - Panathinaikos; PSV - Helsingborg; Slavia Praga - Tottenham; Rosenborg - Fiorentina; Sporting - FC Basel; Werder - Braga; Benfica - Nurberg; Marseille - Spartak Moscova. Meciurile din tur vor avea loc la 13/14 februarie 2008, iar returul este programat la 21 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite