"Raportul final îl vom da organelor statului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

însă că va face până la urmă lumină în acest caz. Oricum, raportul final va fi dat organelor statului", a precizat preşedintele comisiei, Florin Prunea. Numai fraţii Becali au ajuns la Casa

însă că va face până la urmă lumină în acest caz. Oricum, raportul final va fi dat organelor statului", a precizat preşedintele comisiei, Florin Prunea. Numai fraţii Becali au ajuns la Casa Fotbalului, concluzia reprezentanţilor FRF fiind că Victor Becali nu are nici o implicare în acest caz. "În ce-l priveşte pe Victor Becali, el nu va mai fi chemat de noi în legătură cu acest caz, dar fratele său va trebui să ne mai viziteze pentru a prezenta documentele contabile legate de această tranzacţie", a susţinut vicepreşedintele comisiei, Viorel Duru. Preşedintele executiv din ştefan cel Mare, Ioan Becali, a menţionat, după 45 de minute de audieri, că toţi banii care au intrat în contul său au constituit comisionul de 125.000 de dolari pentru trei jucători, Florin Bratu, Ovidiu Petre şi Gabriel Tamaş. "Când vor apărea reclamaţii din partea Rapidului, pentru care am luat de la Galatasaray 500.000 de dolari, că îi lipseşte un euro din vistierie, atunci o să am probleme cu giuleştenii. Treaba mea a mai rămas să mai trimit actele la FRF", a declarat, în fugă, oficialul dinamovist.

Victor Becali a venit în plimbare
Chiar dacă nu este implicat în scandalul "Bratu", procuratorul Victor Becali a fost obligat să vină la Casa Fotbalului pentru a da explicaţii, el fiind singurul reprezentant al firmei Becali Sport care mai păstrează licenţa de agent. "N-am prezentat niciun act, pentru că, dacă e să le arăt cuiva, documentele le vor vedea doar organele fiscale. Trebuie să se ştie că licenţa este acordată pe persoană fizică şi din cauza asta nu pot arăta actele firmei", a precizat Victor Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite