Rapidul s-a antrenat cu Gloria pentru PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:

dat penalty pentru Rapid şi l-a eliminat în urma acelei faze şi pe Laszlo Sepsi. "Nu a fost fault. Eu am dat în minge, după care el m-a atins pe mine. De când m-am întors din Franţa,

dat penalty pentru Rapid şi l-a eliminat în urma acelei faze şi pe Laszlo Sepsi. "Nu a fost fault. Eu am dat în minge, după care el m-a atins pe mine. De când m-am întors din Franţa, campionatul mi se pare mai puternic, dar văd că practicile au rămas aceleaşi. Parcă i-a înnebunit pe toţi banii care se dau pentru Liga Campionilor", a declarat fostul jucător al lui Rennes. O altă fază în care decizia "centralului" a ajutat echipa gazdă s-a desfăşurat în minutul 18, când Maftei l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Zaharia, "feroviarul" văzând doar cartonaş galben. "Poate ar fi trebuit şi o eliminare la Rapid şi se echilibrau forţele, aşa era normal. Poate meciul avea altă soartă, nu cred că se termina 4-0", a spus Jean Pădureanu. Prezent la meci, patronul "feroviarilor", George Copos, a apreciat evoluţiile lui Cristian Săpunaru şi Viorel Moldovan. "Cred că pe Vasile Maftei l-am bulversat, pentru că l-am alergat zilele astea pentru prelungirea contractului, şi s-a văzut. Evoluţia sa a fost destul de slabă", a declarat Copos. "A fost un examen deosebit înaintea meciului de joi cu PSG", a conchis oficialul alb-vişiniilor. "Nu a fost prea plăcut fără spectatori, pentru că era frumos să se bucure şi ei de această victorie. Faptul că am marcat două goluri mi se pare normal. Asta mi-e meseria. Acum mă gândesc numai la meciul cu PSG", a precizat Viorel Moldovan.
Săpunaru, titular cu PSG
Marius Constantin a lipsit din garnitura lui Răzvan Lucescu. El a suferit o ruptură musculară la coapsa piciorului drept la un antrenament dinaintea meciului cu Gloria şi va rata mai mult ca sigur întâlnirea din grupele Cupei UEFA, cu francezii de la PSG. Antrenorul giuleştenilor a spus că mai mult ca sigur, dacă va fi sănătos, Cristian Săpunaru va fi în primul unsprezece în locul braşoveanului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite