Rapidul a rămas în afara lumii bune a fotbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul meci al grupei G din Cupa UEFA, PSG a învins, scor 4-0, echipa Panathinaikos şi a semnat sfârşitul parcursului european al echipei antrenate de Răzvan Lucescu

ătre Ionuţ Rada. "Au ieşit şi echipe mai mari ca noi. Trebuie să mergem înainte. Cu aceeaşi echipă am făcut rezultate şi anul trecut. Ne-a lipsit şi norocul, pentru că nu am mai fructificat ocaziile la fel ca anul trecut. Am fi meritat să ne calificăm, pentru că în toate meciurile am practicat un joc bun, chiar dacă am pierdut puncte", a menţionat fundaşul. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care înaintea meciului PSG - Panathinaikos a spus că giuleştenii nu ar trebui să aştepte cadouri de la greci, a menţionat că "Rapid merita mai mult, dar dacă stai la mâna altora, care nu vor să joace, aşa se întâmplă".
Giuleştenii se consideră cobai ai comisiilor FRF
Ca urmare a faptului că un suporter giuleştean a aruncat cu o sticlă în antrenorul echipei Pandurii Tg.Jiu, Eugen Neagoe, Comisia de Disciplină a decis ca Rapid să dispute trei meciuri în Liga I, considerate pe teren propriu, la cel puţin 150 de kilometri de Bucureşti. Partidele pe care alb-vişiniii le vor disputa în aceste condiţii sunt cele cu Poli Timişoara, UTA şi Steaua. Clubul Rapid va face apel la această decizie, giuleştenii acuzând comisiile FRF că îi consideră un fel de cobai.

Reacţiile giuleştenilor
Dani Coman: "Eu am un mare semn de întrebare faţă de dorinţa grecilor de a câştiga acest meci. Au părut mulţumiţi de rezultat şi au vrut să termine cât mai repede cele 90 de minute de joc.

Constantin Zotta: "Pe greci i-a afectat gafa lui Ebede de la primul gol al lui Pauleta. Eu chiar am crezut că Panathinaikos poate scoate un rezultat bun la Paris.

Jean Valvis:
"Panathinaikos s-a ridiculizat în faţa Europei"
an al grecilor de la Panathinaikos şi acţionar la Rapid, Jean Valvis a criticat dur prestaţia acestora în meciul pierdut la Paris, cu 0-4.
- Domnule Valvis, sunteţi dezamăgit de prestaţia grecilor?
- M-au dezamăgit foarte tare. După cele două faze de la început, am crezut că vor să facă ceva decent. Dar modul în care s-a schimbat jocul după primul gol este în afara cadrului unui club profesionist. S-au ridiculizat în faţa Europei. Este ruşinos şi foarte dezamăgitor.
- Doar jucătorii greci sunt de vină pentru acest rezultat?
- Da. Cred că este o stare de spirit a jucătorilor care au avut o combativitate scăzută după primul gol.
- Ce urmează pentru Rapid?
- În primul rând, Răzvan trebuie să facă o analiză pentru că cei din atac ratează foarte mult, iar aici amintesc jocurile cu PSG, Mlada şi Hapoel. În al doilea rând, trebuie organizat clubul. Să văd şi eu că lucrează nişte departamente.
- Mai rămâne Răzvan Lucescu antrenor?
- Din punctul meu de vedere, nu ar trebui pusă problema antrenorului. Îl susţin pe Răzvan Lucescu. Nu este totuşi vina lui că se ratează cu poarta goală.
- Domnul Copos a afirmat, miercuri, că a băgat bani în nişte epave. A făcut Rapidul investiţii proaste în vară?
- Eu l-am avertizat încă de atunci că a cumpărat la preţuri supralicitate de la finul său. Acum constat că este fraier. Să înveţe alte metode de management. Am fost împotrivă şi l-am avertizat la momentul respectiv. (B.P.)

Nevasta îl împiedică pe Boloni să vină în Giuleşti!
Deşi a declarat de mai multe ori că Răzvan Lucescu rămâne la Rapid şi dacă echipa nu merge în primăvara europeană, George Copos lucrează de zor pentru aducerea lui Boloni. Din câte se pare, Copos a mers la Paris pentru a-l convinge pe fostul selecţioner al României să vină în Giuleşti. şi, pentru a dovedi că intenţiile sale sunt serioase, alături de finanţator a plecat şi Dan Ostahie, reprezentantul sponsorului principal, Altex. Mai mult, Copos ar fi gata să-i plătească lui Boloni nu mai puţin de 600.000 de euro pe sezon. Dar dacă tehnicianul a fost convins de argumentele patronului giuleştean să revină în ţară, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu soţia acestuia, care refuză să vină în România. (B.P.)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite