Rapidul, de neoprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au învins campioana CFR Cluj, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de către Spadacio, în minutul 49 Clujenii cred că centralul Bogaciu a influenţat rezultatul final,

Giuleştenii au învins campioana CFR Cluj, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de către Spadacio, în minutul 49

Clujenii cred că centralul Bogaciu a influenţat rezultatul final, în timp ce Peseiro, eliminat, vrea să plece din România, simţindu-se vânat de "fluieraşi".

Primul derby al sezonului şi-a meritat cu prisosinţă denumirea, jocul având de toate: îndârjire, cartonaşe roşii, gafe şi ratări memorabile. Iar la final am avut parte chiar şi de altercaţii între jucătorii celor două formaţii. Partida de sâmbătă seară poate fi rezumată prin prisma a trei momente.

Eliminarea lui Dani, golul lui Spadacio, facilitat de gafa lui Stăncioiu, şi ratarea monumentală a lui Didi din finalul jocului. "Am meritat victoria şi sunt foarte mulţumit că am obţinut cele trei puncte. Ne-am creat mai mult ocazii decât adversarii, care, surprinzător, au jucat mai bine în zece oameni decât în efectiv complet", a declarat antrenorul Rapidului, Jose Peseiro.

Clujenii acuză arbitrajul

Campioana nu a digerat prea bine înfrângerea, iar la final a acuzat maniera de arbitraj a centralului Bogaciu. "Rapidul a jucat mai bine în 12 jucători, pentru că Bogaciu a fost cel de-al 12-lea jucător al lor.

Au fost nişte greşeli mari de arbitraj, iar Bogaciu a rupt echilibrul meciului. Altfel ar fi fost rezultatul meciului dacă nu interveneau unele decizii greşite ale lui Bogaciu. Rapidul a dat un gol cu largul concurs al lui Bogaciu", a acuzat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Pleacă Peseiro?

În finalul jocului de sâmbătă seară, antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, şi mijlocaşul clujenilor, Peralta, au fost implicaţi într-un incident în urma căruia antrenorul "alb-vişiniilor" a fost trimis în tribună de centralul Bogaciu.
Aceasta este a doua eliminare a tehnicianului, în numai trei etape, iar Peseiro ameninţă că pleacă în Portugalia, simţindu-se vânat de către arbitri.

"Ne-am uitat pe casete, împreună cu stafful tehnic, şi am observat că Jose Peseiro, care este un antrenor vulcanic, a reţinut o minge pe care voia să i-o dea jucătorului.

Peralta l-a bruscat, aruncându-l spre banca de rezerve, apoi a urmat gestul unui asistent pe care nu-l aprob, care la rândul său l-a bruscat pe jucătorul clujean. Jose Peseiro mi-a spus că în carieră a fost suspendat o singură dată, iar acum a avut două eliminări în trei meciuri. A spus că este dezamăgit şi, dacă arbitrii nu-l vor în România, el va pleca în Portugalia", a declarat Copos la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite