"Rapidul a arătat că poate să şi înscrie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul goalkeeper al reprezentativei României şi-a început cariera la Dinamo, dar a jucat şi pentru rivalele bucureştene Steaua şi Rapid, câte două sezoane pentru fiecare. Stelică crede că

Fostul goalkeeper al reprezentativei României şi-a început cariera la Dinamo, dar a jucat şi pentru rivalele bucureştene Steaua şi Rapid, câte două sezoane pentru fiecare. Stelică crede că feroviarii au prima şansă să acceadă în semifinalele Cupei UEFA.
- Cum vezi sfertul de finală din a doua competiţie europeană, dintre Steaua şi Rapid?
- Este un meci inedit şi asta îl face cu atât mai atrăgător. Oricum, derby-urile dintre Steaua şi Rapid au fost mereu importante, iar faptul că cele două echipe se întâlnesc într-o cupă europeană, într-o fază superioară, îl face şi mai interesant.
- Ai jucat la ambele echipe. Ce partide îţi mai aduci aminte?
- Pe toate. Cât eram la Rapid, am jucat două meciuri cu Steaua, unul l-am pierdut. Atunci a ieşit cu scandal, eu fiind scos vinovat de tribune. La roş-albaştrii am jucat trei partide şi am învins de fiecare dată.
- Crezi că vor fi incidente în tribune sau pe străzi?
- Sper să nu fie, dar probleme între cele două galerii au existat mereu şi s-ar putea să apară. Cu toate că, la ce măsuri de securitate s-au luat, cred că fanii se vor purta bine.
- Cu cine ţii?
- Cu niciuna dintre echipe. În momentul de faţă, Rapidul este mai în formă. Steaua are de partea ei experienţa de anul trecut şi omogenitatea, dar, văzând ce se întâmplă în campionat, cred că giuleştenii au prima şansă. Ei au arătat că pot să şi înscrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite