Rapidiştii strâng zăpada din tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

grijă să adunăm şi zăpada din tribune pentru a preveni bătăile cu bulgări", a declarat Dinu Gheorghe, făcând referire la decizia LPF, de a suspenda etapa pentru o săptămână pe motiv că

grijă să adunăm şi zăpada din tribune pentru a preveni bătăile cu bulgări", a declarat Dinu Gheorghe, făcând referire la decizia LPF, de a suspenda etapa pentru o săptămână pe motiv că suprafeţele de joc nu sunt folosibile.
Legat de puterea adversarului de joi, Răzvan Lucescu a declarat că respectul faţă de Hamburger SV nu s-a transformat în frică. "Toţi am visat, şi mai ales jucătorii, să întâlnim astfel de echipe puternice. Am dat de adversari tari până acum şi, cu toate că plecăm cu şansa a doua, trebuie să trecem şi de a treia echipă nemţească pe care o întâlnim în această campanie", a precizat tehnicianul rapidist. "Vârful" alb-vişiniilor, Daniel Niculae, a fost şi mai tranşant: "Trebuie să nu luăm gol acasă, pentru că în deplasare sigur vom marca". Partida dintre Rapid şi Hamburger SV, contând pentru prima manşă a optimilor Cupei UEFA, se va disputa mâine, începând cu ora 17.00, meciul urmând a fi transmis în direct de Antena 1.
S-au achitat primele
Oficialii din Grant au reuşit, după câteva zile de întârziere, să plătească datoriile către fotbalişti. Primele, în valoare de 250.000 de dolari, au intrat în conturile jucătorilor ieri, singura problemă a giuleştenilor rămânând achitarea celor 35.000 de dolari către Mihai Stoica, directorul tehnic, şi cei 20.000 de dolari pe care trebuie să-i primească portarul Emilian Dolha. "Prima pentru dubla cu Hamburger SV încă nu se cunoaşte", a precizat preşedintele Dinu Gheorghe.

Moldo, pe banca de rezerve
Reintrat în circuitul echipei, atacantul Viorel Moldovan va lua loc pe banca de rezerve, el nefiind încă la capacitate maximă. "Moldo se află într-o revenire de formă şi va fi deocamdată rezervă", a precizat tehnicianul din Grant, Răzvan Lucescu. Singurul absent este mijlocaşul Marius Măldărăşanu, care s-a accidentat la ultima partidă disputată de alb-vişinii. "Măldă a avut o uriaşă contribuţie la rezultatele noastre din această campanie din Cupa UEFA, dar nu va juca în această dublă cu Hamburg. Îmi pare rău pentru că ştiu că şi-ar fi dorit foarte mult", a spus antrenorul feroviar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite