Rapidiştii şi-au îngropat echipa la Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenaţi bine în meciul cu Sportul, fotbaliştii Rapidului au continuat partitura violenţei şi au jucat la rupere. Cinci piese importante din angrenajul lui Lucescu au plecat mai devreme la

Antrenaţi bine în meciul cu Sportul, fotbaliştii Rapidului au continuat partitura violenţei şi au jucat la rupere. Cinci piese importante din angrenajul lui Lucescu au plecat mai devreme la cabine, fiind eliminaţi pentru lovirea adversarilor cu pumnii şi picioarele.
Două ratări mari, prin Niculae şi Buga, imediat după startul partidei, anunţau un galop de sănătate al jucătorilor antrenaţi de Lucescu. Totul s-a schimbat însă în doar 20 de minute. În minutul 16, viitorul fotbalist al lui Auxerre a ales să se despartă de Rapid intrând dur la un adversar. A părăsit cu capul plecat terenul. La numai cinci minute, Marius Constantin l-a urmat pe colegul său la cabine, după ce a sărit cu pumnul la un "miner".
Nimic nu mai funcţiona în tabăra oaspeţilor, Lucescu, care este foarte aproape de a pleca la Poli Timişoara, având puterea să zâmbească poate ştiind şi ce se întâmplă la Vaslui, unde Steaua conducea deja cu 2-0. După pauză, Vasile Maftei, extrem de nervos, ca de altfel tot lotul din Grant, a fost şi el eliminat, după ce a văzut de două ori "galben" în faţa ochilor. Doar atâţi? Nu! A venit rândul lui Dănuţ Coman. "Roşu" direct, după un "atac la persoană".
şi, în plus, penalti pentru Jiul, Paleacu înscriind cu un sfert de oră înainte de final. Imediat, Romeo Stancu a contribuit şi el la circul "alb-vişiniu", aplicând un croşeu unui adversar. Heleşteanu, după un meci condus excelent, a scos al cincilea cartonaş roşu şi a întrerupt partida în minutul 76. Rapidul a terminat campionatul penibil. Bătută cu 1-0 pe tabelă şi cu 3-0 la "masa verde".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite