Rapidiştii pun tunurile pe arbitri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul partidei, giuleştenii au atacat în termeni duri prestaţia brigăzii de arbitri condusă de Sebastian Colţescu, care a anulat un gol marcat de Mazilu şi l-a eliminat pe Marius

La finalul partidei, giuleştenii au atacat în termeni duri prestaţia brigăzii de arbitri condusă de Sebastian Colţescu, care a anulat un gol marcat de Mazilu şi l-a eliminat pe Marius Constantin pentru două galbene. "Arbitrajul a fost o porcărie şi o mizerie. Nu ştiu dacă am fi câştigat, dar cu siguranţă am fi avut şansa să jucăm până la capăt. Şi aşa, rămaşi în 10, am fi avut şanse să revenim, dar de câte ori am fost într-o situaţie bună, ni s-a dat în cap", a acuzat Răzvan Lucescu, care a fost susţinut şi de patronul George Copos. "Am crezut că arbitrii români sunt buni, dar m-am înşelat. Niciodată nu vom mai accepta să jucăm cu arbitri români în meciurile cu Dinamo şi îi sfătuiesc pe ceilalţi să facă la fel. Este ruşinos pentru arbitrajul românesc", a afirmat finanţatorul.

În schimb, Ianis Zicu crede că, în ciuda greşelilor de arbitraj, Rapid trebuia să se impună. "E mai dureros că aveam şanse să ne apropiem de clujeni, decât că am pierdut. Am avut un jucător eliminat şi un gol anulat, dar noi trebuia să jucăm mai bine şi să câştigăm", a precizat fotbalistul, care a fost aplaudat de toată conducerea dinamovistă atunci când a fost schimbat, în minutul 78. Ca urmare a greşelilor de la derby, Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât ca asistenţii Onica şi Savaniu să fie reţinuţi de la delegări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite