Rapidiştii, porniţi să se răzbune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Rapidului aşteaptă meciul de mâine cu Steaua pentru a se răzbuna după ce roş-albaştrii au eliminat feroviarii din sferturile de finală a Cupei UEFA.Tehnicianul din Grant consideră că,

Echipa Rapidului aşteaptă meciul de mâine cu Steaua pentru a se răzbuna după ce roş-albaştrii au eliminat feroviarii din sferturile de finală a Cupei UEFA.
Tehnicianul din Grant consideră că, la o victorie sau un egal al Stelei în faţa Rapidului, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu ar avea prima şansă la câştigarea campionatului. "Ei sunt avantajaţi pentru că au şase puncte avans. O victorie i-ar face mai mult ca sigur campioni, iar un scor de egalitate ar menţine suspansul până spre finalul campionatului. Victoria noastră ar însemna să ne apropiem foarte mult de primul loc, însă tot în dezavantaj am fi", a declarat Răzvan Lucescu. "Indiferent cât ar vrea să se mobilizeze, o stare de oboseală tot se va vedea în jocul lor. Va fi o dispută de orgolii, pentru supremaţie, mai ales că cele trei întâlniri ale noastre s-au terminat nedecis, numai regulamentul UEFA trimiţându-i pe ei în semifinalele UEFA. Am simţit atunci o mare frustrare, şi dorinţa noastră de revanşă este foarte mare", a adăugat tehnicianul alb-vişiniilor. "Pentru mine nu a fost o răzbunare că Middlesbrough a învins pe Steaua", a conchis antrenorul giuleştean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite